2777
2789
عنوان

♥♥ولنتاین♥♥

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 38 پست
عزیزم میشه از باکس که درست کردی عکس بذاری منم ایده بگیرم🙏اگه دوس داری البته

عزیزم اینجا عکس خطا میده اگ اعتمادداری آیدی تل بدم بهت عکس بدم😍

امشب صدای تیشه ازبیستون نیامد😞شاید به خواب شیرین فرهادرفته باشد😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیک میپزم و یه شیشه درست میکنم که روش ۵۲ دلیل واسه دوست داشتنشو نوشتم.ولی فک کنم اون هیچ برنامه ای ن ...

ای جووونم چ جالب!  وای من از این کارا خیلی خوشم میاد میشه ی توضیح بدی که شیشه رو چجوری میخوای درست کنی.... و اینکه چرا ۵۲دلیل مثلا چرا ۴۰تا نه؟! 😂

خدایا شکرت😍
کیک میپزم و یه شیشه درست میکنم که روش ۵۲ دلیل واسه دوست داشتنشو نوشتم.ولی فک کنم اون هیچ برنامه ای ن ...

وای عزیزم منم بجا پوشال 50دلیل دوست داشتنمو روی برگه نوت نوشتم دورهرکدومم ربان بستم 😍😍😍😍😍😍😍😍

هنوز هیچی دارم فک میکنم فک کنم مغزم بسوزه😥😥😥

تو نت بزن میاد گلم100تا میاد ازتوش انتخاب کن گلم😍🍭

ای جووونم چ جالب!  وای من از این کارا خیلی خوشم میاد میشه ی توضیح بدی که شیشه رو چجوری میخوای د ...

میخوای برات عکسشو بفرستم؟؟؟بعضی ها ۱۰۰ تا دلیل نوشته بودن ولی اکثر شیشه هایی که دیدم ۵۲ تا بود علتشو خودمم نمیدونم.

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
هنوز هیچی دارم فک میکنم فک کنم مغزم بسوزه😥😥😥

وا خب حالا چرا۵۲ تا؟؟

بعدشممممم تجربه ثابت کرده از مردا تعریف کنی بدتر میشن😐

۱۰ تا از عیباشو بگو یا دوتا از خوبیاشو،بلکه عیباشو کم کنه😂😂بعدم بگو انشاءالله از سال بعد خوبیات بیشتر میشه بدیات کمتر😃😃😃

وای عزیزم منم بجا پوشال 50دلیل دوست داشتنمو روی برگه نوت نوشتم دورهرکدومم ربان بستم 😍😍😍😍😍😍😍😍

اره خیلی باحاله😍😍😍😍😍😍

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون