2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اقام میگه نباید روزه بگیری خودت ضعیفی دخترت رو باید شیر بدی در صورتی که دخترم تا اون موقع ۱۵ میش ...

تا وقتی ک شیز میدی و بچه احتیاج داره ب شیرت نمیخاد روزه بگیری ولی از وقتی ک شیروازش گرفتی و دیگ داشت غذاهای ساده و آبکی میخورد روزه دیگ واجبه

اخه اقام میگه نباید روزه بگیری خودت ضعیفی دخترت رو باید شیر بدی در صورتی که دخترم تا اون موقع ۱۵ میش ...

عززیزم تا۲سالگی بچه اگه ازشیرمادربخوره روزه واجب نیس.سال دوم میتونی ی روزدرمیون بگیری

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝
تا وقتی ک شیز میدی و بچه احتیاج داره ب شیرت نمیخاد روزه بگیری ولی از وقتی ک شیروازش گرفتی و دیگ داشت ...

الان غذا خور شده میگه بگیری راضی نیستم گفتم تا اون موقع بزرگ میشه نه حق نداری 

دنیا کجای کاره ما کجای کاریم زندگی باید بر مبنای احترام به همدیگه  باشه اما هرچیزی حدی داره ما خانما خودمون  دلمون میخواد اجازمون دست یکی دیگه باشه 😐مگه زمان قدیمه که اگه اون راضی باشه یا نباشه اینجور میشه اونجور میشه😶

دیگه قانون کاریش نمیشه کرد مثلا اگه زن بی اجازه بیرون بره و مرد راضی نباشه میتونه عدم تمکین بگیره&nb ...

سگ تو این قانون که همه چیز بر علیه ما خانوماس 

زنی در حسرت صدای بچه 
مثلا چه کاری حتی روزه ونماز 

نه عزیزم فکر کنم فقط نذر و بیرون رفتن از خونه

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

وظیفه مرد تامین زن هست حالا مسکن...خوراک...پوشاک و غیره

وظیفه زن هم تمکین شوهر هست یعنی بدون اجازه شوهر بیرون نره واز نظر جنسی هیچوقت بهش نه نگه بجز ایام پریودی

نیازی نیست برای هربار بیرون رفتن از شوهر اجازه بگیرین فقط در این حد که بدونین راضی هست کافیه...وبیرون رفتن برای انجام فرایض دینی مثل نماز هم نیازی به اجازه اون نیست

واما درمورد روزه گرفتن شما اگر منظور روزه واجب یا قضای اونها هست ایشون نمیتونن شما رو منع کنن ولی اگر روزه مستحب هست و امکان داره که هم به شما و هم به فرزندشون ضرری برسه میتونن جلوی شما رو بگیرن...

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
وظیفه مرد تامین زن هست حالا مسکن...خوراک...پوشاک و غیره وظیفه زن هم تمکین شوهر هست یعنی بدون اجازه ...

وقتی مردی نیازهای شخصی و روحی همسرش رو تامین نکنه فقط در حد بخور و نمیر خرید میکنه نه لباسی نه چیزی بازم میتونه ادای اختیارداری داشته باشه

وقتی مردی نیازهای شخصی و روحی همسرش رو تامین نکنه فقط در حد بخور و نمیر خرید میکنه نه لباسی نه چیزی ...

اگه از نظر شرعی بخوایم ببینیم مرد باید همونطور که در شان زن هست براش همه چیز فراهم کنه

مثلا اگر زن در خونه ای بزرگ شده که کارگر داشتن مرد هم باید براش کارگر بگیره

یا اگر درزمان مجردیش همه چیزش تامین بوده و همه چیز در اختیار داشته مرد هم باید در زندگی مشترکش به همون شکل براش فراهم کنه

محل زندگی زن باید جایی باشه که از نظر اجتماعی خطری برای زن نداشته باشه و اونجا احساس امنیت کنه

پوشاک و خوراک هم باید ابرومندانه باشه و باعث خجالت زن و یا بیماری و ضعف نشه

اما با تمام اینهایی که گفتم اگر اینها تامین هم نشه زن حق سرکشی نداره وتنها کاری که میتونه بکنه اینه که از راه قانونی اقدام کنه و تقاضای نفقه کنه 

من به شما پیشنهاد میکنم با این وضع نابسامان اقتصادی بهتره اگه شرایطش رو دارین سرکار برین و مستقل بشین

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی