2777
2789
از بیکاری بهتره یا شرایطش خوبه کدوماش؟

شرایطشم خوبه آخه من تحصیلات و توانایی شما رو که نمیدونم برای کسی که تحصیلات بالا نداره و کار تخصصی بلد نیست خوبه ساعتشم برای ی دانشجو که فرصت کار تمام وقت نداره یا ی خانه دار خوبه بعدشم توی کار کار بهتر پیدا میشه اگه کسی بخواد کار کنه باید از کارای پایین شروع کنه تا به چیزی که میخواد برسه

شرایطشم خوبه آخه من تحصیلات و توانایی شما رو که نمیدونم برای کسی که تحصیلات بالا نداره و کار تخصصی ب ...

تحصیلات دارم اما متاسفانه ملاک نیس همه جا سابقه کاری میخوان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بعید میدونم تمام وقت بریزن به تعداد روزهایی که کارمیکنم رد میشه دیگه

خوب پس اون تمام وقته چون بیمه اش تمام وقته بهتره 

البته بستگی به شرایط خودتم داره

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور ...
خوب پس اون تمام وقته چون بیمه اش تمام وقته بهتره  البته بسته به شرایط خودتم داره

من دقیق نمیدونم مگه میشه نمیه وقت بریم بعد بیمه تمام وقت رد بشه باید بپرسم

البته اون یکی بعد سه ماه رد میکنه ولی نیمه وقت از روز اول

حتما بیمه رو پیگیری کن 

دقیق نمیدونم ولی بیمه تمام وقت یه مزیت های نسبت به پاره وقت داره

ولی اگه بتونی اون ۳ روز بیکاریت یه کار خوب نیمه وقت دیگه ام گیر بیاری اولی بهتره این طوری عالی میشه

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور ...
تحصیلات دارم اما متاسفانه ملاک نیس همه جا سابقه کاری میخوان

بله عزیرم من خودم سالها حسابدار بودم حسابداری شغل خیلی خوبیه همه جا وهمیشه کار براش هست اما باید تجربه داشته باشی چون هیچکسی حساب کتابش رو به ی فرد بی تجربه نمیده چون ممکنه با ی اشتباهاتی ورشکست بشه عزیزم تجربه من میگه شما همین کار رو برو ولی بسنده نکن چند ماه که موندی و ی کم راه افتادی یا در خواست حقوق بیشتر کن چون کارشون پیشت گیر میشه قبول میکنن یابرای جاهای مختلف رزومه بفرست ولی از توی خونه نشستن کار گیرت نمیاد

حتما بیمه رو پیگیری کن  دقیق نمیدونم ولی بیمه تمام وقت یه مزیت های نسبت به پاره وقت داره ولی ...

میخواستم اتفاقا همین کارو کنم روزهای دیگرو کار دیگه پیدا کنم اما چون ی روزش میوفته به پنج شنبه اونجوری گیر نمیاد دوروزش کامله فقط

کم وبیش البته من شوهرم توی همین کاره منم کمکش میکنم شوهرم توی ی سازمان دولتیه ولی بعضی کاراش رو من ا ...

کاش منم مثل شما حرفه ای بودم بخاطر مشکلات زیاد نتونستم تو کار پیشرفت کنم، خیلی سخته این همه زحمت بکشی درس بخونی ولی تو کار پیشرفتی نداشته باشی

کاش منم مثل شما حرفه ای بودم بخاطر مشکلات زیاد نتونستم تو کار پیشرفت کنم، خیلی سخته این همه زحمت بکش ...

اتفاقا حسابداری خیلی هم شیرینه وقتی همه کارهات شسته رفته باشه کیف میکنی من خیلی کارها رو از شوهرم یاد گرفتم البته خودمم لیسانس دارم برو سر همین کار امیدوارم استارت موفقیتت بشه