2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر متاسفم واقعا

یا داستانی رو نزار یا تااخربزار

اون از اولش ک گفتی خوابم میاد گذاشتی رفتی اونم از وسطش ک گفتی خودتون برین بخونین

دیگه تاپیک اینطوری نزن لطفا

ای خوشا سرو که از بار غم آزاد آمد.. 🌱

استارتر متاسفم واقعا یا داستانی رو نزار یا تااخربزار اون از اولش ک گفتی خوابم میاد گذاشتی رفتی اون ...

عزیزم من دیشب تا یک ک داستانو گزاشتم 

بعدشم ک ی عده اومدن مخالف بودن 

بعد از اونم بقیه ی داستانو یکی از دوستان زحمت کشیدن  گزاشتن،

داستان ک کامله الان از چی ناراحتی 

کسی گذاشت منم لایک کنه ممنون 

سلام تو رو خدا هر کسی بقیه ی ، این داستان رو گذاشت منم  تگ کنه بخونم،،  

اگر کسی بلده ،،،زحمت بکشه ،،منم تو  اینستاگرام ، اد  کنه ،،بخونم ، بقیه ش  ،،،ممنون

کاش استارتر جان،، می دونین ،داستان نصفه نیمه س،، نزارین ،، من چقدر خوندم دیدم نصفه س،، اینستاگرام هم بلد نیستم برم

سلام من رفتم تو اینستاگرام پیدا کردم،، لینک این داستان ها رو ،،  ببخشید  هر چه گشتم ،، این داستان ،،توی اون داستانها ،، نبود ،

خواهران عزیزم کسی میدانه  این داستان ،، با  چه  اسمی  اونجاس،،؟؟؟

پری مردبامرگش ‌همه داغدارشدن من هیچ وقت به مرگ پری راضی نبودم امادست تقدیربراش این سرنوشت رورقم زده ...

سلام  اسی خانوم دست گلتون ، درد نکنه فداااااتون ،،، ممنون ،،، چقدر کار خوبی کردین ،،همه ی داستان رو گذاشتین ،،، ممنونم ازتون ،،، دست گلتون درد نکنه،، 

خانمهای  گل ،، یه داستان خوندم ،،به  اسم  حوری  ،،  استارترش نصفه  ولش کرد و رفت ،، 

کسی  کامل داستان  زندگی  حوری  رو  داره ،، پیج شو  بزاره یا کاملش ،، رو تو یه ،، گروهی ، داستان رو بزاره ،من ،  بخونم ،، خیلی ممنون