2777
2789
عنوان

شوهرم به جاریم گفت😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 4339 بازدید | 134 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقشه خوشم اومد یعنی چی جم نمیخورن از جاشون    

مهمونه ها دعوت شده

درضمن خونه ای که صاحب خونش بشینه منم باشم هیج کار نمیکنم بخصوص مرد صاحبخونه اگر نشسته باشه

تازه حق نداشت با زن داداشش اونطور صحبت کنه.میخواست بتوپه به داداشش میگفت

بعد خودم ظرفارو جمع کردم و همه رو شستم اشپزخونه رو برق انداختم الان تموم کردم؛؛ حالا نمیدونم به شوهر ...

حالا کمک کرد؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
بعد خودم ظرفارو جمع کردم و همه رو شستم اشپزخونه رو برق انداختم الان تموم کردم؛؛ حالا نمیدونم به شوهر ...

ولش کن هیچی نگو 

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»
حقشه خوشم اومد یعنی چی جم نمیخورن از جاشون    

عزیزم مهمون .اگه دلش خواست کپک میده اگه دلش نخواست کمک نمیده .اگه کمک داد لطف میکنه...اگه اینجوریه پس چرا مهمون دعوت میکنن !!!خب دلش نمیخواد تو خونه یکی دیگه کار کنه .چه حرفااا .مهمون حبیب خداست ..باید بگیم پاشوو کار کن.؟؟،!!!خب اصن مهمون دعوت نکنیم 

آره به خدا مثل جاری من مادرشوهرم بهش گفت کار نمیکنی نکن ولی حداقل ظرف خودتو از زمین بردار بذار رو ظر ...

😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 

سعی میکنم!!! 

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی