2777
2789
عنوان

واقعا ازت توقع نداشتم مامان

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 59 پست
چرا لوس اینکه با فحش داداشم ناراحت شدم لوسم؟ یا اینکه مامانم یه زنگم نزده لوسم؟من مرده تشکر نیستم ...

خدااااااااایی    نکرده  لحظه  ای  فک  کن نیست  پیشت  اونوقت  حاضری   تمام زندگیتو بدی  تا  باشه پیشت فقط

20  سالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقد تو حساسی.داداشت گفته خر دعواش کردی؟ دریته جلو شوهرت بوده منم قبول دارم زشته ولی در حدی نبوده ...

نه چون عادت مامانم اینه که زنگ میزنه واسه هر کار کوچیکی تشکر میکنه ولی نزده ناراحتم

بعد دداشم بار اولش نبوده وقتی مامانم هیچ تذکری بهش میده دو روز دیگه جلوی جمع برمیگرده به من نه به کس دیگه ای دوا فحش بدتر میده

چرا لوس اینکه با فحش داداشم ناراحت شدم لوسم؟ یا اینکه مامانم یه زنگم نزده لوسم؟من مرده تشکر نیستم ...

اره لوسی....

من دقیقا مثل شما یه برادر شیطون دارم....

اینقدر با هم تو سر و کله هم میزنیم...

دیگه یه خونه نمیز کردن واسه مادر که این حرفارو نداره.....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
چند سالته .مثل بچه ها حرف میزنی

اتفاقا من بزرگم

وقتی مامانم به خاطر دوس داشتن زیاد داداشم واسه بی ادبیش بهش تذکر نمیده چیکار باید بکنم این بچه اگه الان جلوشو نگیرن دوروز دیگه تو جمع بزرگتر به من نه ممکنه به کس دیگه ای فحش بدتر و زشت تر بده و اینکه ابروی اولین کسی که میره خودشونن و بعدش من

ای بابا

تازه فکر میکنی چقدر راهه؟؟

یکساعت هم کمتر

اما بی غیرت

حس میکنم از وقتی رفتم سر کار رفتارش بدتر شده!

کلا کاش یکجایی بود اول ادم از نظر سلامت روان سنجش مشد بعد بچه دار میشد

خجالت میکشم جلو خانواده شوهرم

مادر منم پسریه و روانیم کرده مادرای ایرانی با پسری بودنشون و اینکه پسره بزار هر غلطی میخواد بکنه و ه ...

رابطه ش با پدرت خوبه مادرت ؟ 

عشقولانه ست ؟

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒
اره لوسی.... من دقیقا مثل شما یه برادر شیطون دارم.... اینقدر با هم تو سر و کله هم میزنیم... دیگه ...

بعله سر و کله زدن با فحش دادن فرق میکنه این بچه به خاطر دوس داشتن زیاد اگه بهش چیزی نگن که مبادا دلش نشکنه دو روز دیگه تو جمع بزگتر به من نه به کس دیگه فحش بدتر میده و خجالتش اول واسه اوناست بعدم واسه من 

حالا شاید شما یکی بهت بگه خر بهت بر نخوره ولی به من بر میخوره

رابطه ش با پدرت خوبه مادرت ؟  عشقولانه ست ؟

نه دقیقا مادرای ایرانی عشق و محبت از پدرا دریافت نمیکنن بعد محبت و عشقشونو جهت میدن به سمت پسر ،جایگزین میکنن

الان تو همین سایت خیلیا اینطوری هستن و تاپیک میزنن همسزم بیشعوره مخبت نمیکنه بی احساسه به جهنم من فقط به پسرم محبت میکنم!!!!

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

استارتر بقیه شاید دلایل شما و حال شما براشون غیر قابل هضم باشه

حتی شاید منم ک چند پست قبل شرایط خودم رو گفتم درکتون نکنم

اما کلا اونایی که پدر و مادر خوب و نرمال دارن هیچوقت امثال ما رو نمیفهمن!

خوش به حالشون