2777
2789
عزیزدلم انشالله حال دلت خوب بشه اجی مهربونم 😔❤️🙏الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

مرسي قشنگم واسم دعا كن خودمم خيلي دعا كردم كه خدا كمكم كنه حتي نمازمو با گريع خوندم ولي نميدونم چرا دلم اروم نميشع انگار دارم آتيش ميگيرم انگار دارم خفه ميشم خيلي خستم😭😭😭😭

به خدا ميگم اگه سهمم نبود چرا عشقشو تو دلم گذاشتي 

اینجوری فقط ابروت رو از دست میدی...مردا دنبال کسی هستن که سخت بتونن بدستش بیا ن پس واسه خودت ارزش قا ...

من تا دو سال اصلا محلش نذاشتم فوري دوست داشتنمو نشون ندادم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسي قشنگم واسم دعا كن خودمم خيلي دعا كردم كه خدا كمكم كنه حتي نمازمو با گريع خوندم ولي نميدونم چرا ...

تروخدا ناراجت نباش، میدونم حرف بیخودی میزنم ولی، بازندگیت اینجوری نکن، باخدا خیلی حرف بزن زیارت عاشورا بخون 

انشالله خدا به بهترین شکل ممکن دعاتو براورده کنه عزیزم 

✨💖 الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💖✨
تروخدا ناراجت نباش، میدونم حرف بیخودی میزنم ولی، بازندگیت اینجوری نکن، باخدا خیلی حرف بزن زیارت عاشو ...

Oمرسي عزيزم خودمم دلم نميخواد اينحوري باشم ولي دست خودم نيست كاش اونم يه كاري ميكرد كاش بياد بهم بگه 😭

اتفاقا نذر كردم تا چهل روز زيارت عاشورا بخونم 

خيلي ممنون به خاطر دلداريت.  ايشالا كه همه چي درست شه با حرفات خيلي حس خوبي گرفتم ايشالا هر چي از خدا ميخواي بهت بده 🌹🌹🌹🌹😘

با حجب و حیا باش...تا خودش بیاد سمتت

من خيلي كمرو ام حتي روم نميشه نگاش كنم بعضي وقتا ميگم شايد نميفهمه كه اينا حيا هست فك ميكنه كم محلي ميكنم😢شايدم ميفهمه نميدونم 

من خيلي كمرو ام حتي روم نميشه نگاش كنم بعضي وقتا ميگم شايد نميفهمه كه اينا حيا هست فك ميكنه كم محلي ...

خیلی خوبه...

پسرا از دختراز کم رو خوششون میدد ...و از دخترای کنه بدشون میاد