2777
2789
عنوان

حاجت روایی

127 بازدید | 20 پست

چکار کنم زوده زود حاجت بگیرم😔

با چ ختمی و اینا و دعا و چ نمازی

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منتظر کامنتای سبزتون هستم

نذر صلوات حضرت علی اضغر

10 روز پشت سر هم روزی هزارتا،شک نکن حاجت میگیری اگه از ته دل بخای

ختم حدیث کسا زیارت عاشورا و دعای توسل 

بازم بگم؟

توروخدا واسه منم دعا کن 

الهی هر کس هر حاجتی داره خود خدا اجابتش کنه به حق پنج تن، خواهش میکنم واسم دعا کنین خدا و ائمه حاجتمو بدن خیلی محتاج دعام  

دعای سریع الاجابه از حضرت علی هم زود حاجت میده

الهی هر کس هر حاجتی داره خود خدا اجابتش کنه به حق پنج تن، خواهش میکنم واسم دعا کنین خدا و ائمه حاجتمو بدن خیلی محتاج دعام  
صلوات یا یس بفرس برا شهید ابراهیم هادی توسل کن به حاج قاسم شهدا خیلی زود جواب میدن 

والا ب این شهیدا متوسل شدم حاجت ندادن

چیزی ام نیست ک بگم ب صلاحم نیست 

مشگل دارم حل نمیشه

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

نذر صلوات حضرت علی اضغر 10 روز پشت سر هم روزی هزارتا،شک نکن حاجت میگیری اگه از ته دل بخای ختم حدیث ...

خب صلواتو بفرستم تا کی حاجتمو میده😔

دعای سریع الاجابه از حضرت علی هم زود حاجت میده

شما تجربه دارین؟بعد چند وقتوحاجت گرفتین؟

خب صلواتو بفرستم تا کی حاجتمو میده😔

بخدا 10 روز تموم نشده من و چندتا از دوستام حاجت گرفتیم،فقط به خدا شک نکن و مطمئن باش از اجابتش،من اعتماد کردم و دارم جواب میگیرم 

بخدا 10 روز تموم نشده من و چندتا از دوستام حاجت گرفتیم،فقط به خدا شک نکن و مطمئن باش از اجابتش،من اع ...

هم شما  هم دوستاتون؟

نذر صلوات حضرت علی اضغر 10 روز پشت سر هم روزی هزارتا،شک نکن حاجت میگیری اگه از ته دل بخای ختم حدیث ...

از،ته دل چجوری بخوام؟

یعنی دلم شکسته باشه؟

شما تجربه دارین؟بعد چند وقتوحاجت گرفتین؟

من الان 3ماهه زندگیم خراب شده،یه عالمه نذر کردم و هرروز ختم برداشتم،اولش نا امید بودم،بدجور دلم شکشته،به خداوندیه خدا داره همش حل میشه فقط یه چیز مونده که مطمئنم اونم حل میشه

من الان 3ماهه زندگیم خراب شده،یه عالمه نذر کردم و هرروز ختم برداشتم،اولش نا امید بودم،بدجور دلم شکشت ...

درخواست دوستیمو لطفا قبول کن توی اعلانات هست