eshghmmm مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 731 عنوان شوهر.خواهرشوهرم.دعواشون.شده زده دستشوشکونده گردنشو کبود کرده 629 بازدید | 40 پست چهارشنبه خواهرشوهرم به شوهرم پیام میده که بیامنوببر شوهرم هرچقدرزنگ میزنه میگه نمیتونم جواب بدم فقط بیا خونشون اسلام شهره بهش گفتم نروحتما دعواشون شده دخالت نکن خلاصه گوش نکردازبومهن بلندشدیم رفتیم توراه خواهردیگش زنگ که شمانزدیکین برین سربزنیدببینید چی شده گفت من نمیرم اونیکیم مهمونی بود.زنگ زدبه داداشش که شماکه نزدیکین برین سربزنیم داداشش گفت نیادعواشده حتما آشتی میکنن این همه راه مانزدیک اسلام شهر بودیم پیام دادم وسایلاتوجمع کن نیم ساعت دیگه میایم.گفت اخه داداش.(اونیکی برادرشوهرمو میگفت که بهش زنگ زده بودیم.)گفته نمیاین.شوهرم اعصابانی شددورزد برگشت هی گفتم اینهمه راه اومدیم بریم بیاریمش گفت مسخرم کرده.خلاصه گذشت تاپنج شنبه شب اومد گفت هولش داده روتخت زدتش دستشم شکسته.گردنشم کبودشده .یه پسرهفت ماه هم داره به دنیا اومده شوهرش خاک توسرش بهش گفته این بچه من نیست باکی خوابیدی. خدایاشکرت تاهمیشه خودت کمکمون کن 1398/11/20 | 15:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faezew عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 430 وای چ عوضیه😑😑میگفته خوب بیا بریم آزمایش بدیم ببین از کیع بلاخره بعد ۲ سال منم تونستم عضو بشم😛😛😛
dahe_80 عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 3727 😐# میشه برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات مهمونم کنی؟💚 وزن شروع70 وزن جدید55 وزن هدف 50 قد157.#من_میتوانم💪💪
نگارررر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 11875 خب ازمایش dnaبدن سلام بر حضرت معصومه (س) السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
sana9898 عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 2089 واي اخه چرا اين حرفو زده ب بيچارهمدركي داره واسه اين حرف!؟بره پزشك قانوني حتمن حتا اگر اشتيم كنن بايد بره بدونه اينكه ب شوهرش بگه بعد نيازش ميشه
arkadash عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 3645 شايدچيزي اززنش ديده که کتک کاري بوده حالابه بچش شک کرده؟ ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
aylar_fap عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 6659 چقدر بد توضیح دادی خیلی نامفهوم بود هیچوقت تو زندگیتون با یه وکیل بحث نکنید
رویـــــاتونم عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 1090 اینو یه بار گفتی ک اینو یادت نره که یکی هست اون بالا همیشه حواسش بهت هست همیشه شکرگذار باشه هر چند زندگی باب دلت نیس🤍
آهن عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 2670 حالم بهم میخوره دیگه انقد تاپیک جنگ و دعوا و طلاق خیانت خوندم اگه واقعا هم مشکل دارید نشر ندین بجاش مهر و صفا صمیمیت رو نشر بدین ا ههههههههه