2777
2789
عنوان

مدل مانتو

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو عزیزم حالا مانتوه ک هیچ میتونی ساق بپوشی ولی شلوار۹۰ زیر چادر اصلا جلوه خوبی نداره ،مدل چادرت چیه

میخوام یه مدل جدید بگیرم نمیدونم چه مدلی بگیرم . دانشجویی داشتم . قجری ندوس . عربی ندوس . صدفی داشتم . ملی ندوس

برای بچه دار شدنم یه صلوات بفرستید . التماس دعا
خب چادری خا یک.کم عقده ای میشن...یهباررفتم قم کافی نت بانوان از ثر میومدن با چادر چادراشونو در میورد ...

من عقده ای نشدم ولی از چادر متنفرم . و عقیده دارم زیر چادر هر چی بپوشی معلوم نمیشه زیاد .

باشوهرت بجنگ چادرو بذار کنار...از جوونیت لذت ببر

خیلی تا حالا باهاش حرف زدم . ولی میگه این حرف من نیست حرف خدا هست و تو هم باید اجراش کنی😭😭

خب چادری خا یک.کم عقده ای میشن...یهباررفتم قم کافی نت بانوان از ثر میومدن با چادر چادراشونو در میورد ...

واقعا خشتک نشون دادن و ساق پا و گوش نشون دادن افتخاره برا همینه که جهان سومیم.😏😏😏 

عاقا اصلا با خانواده ای که از نظر تفکر و عقیده متفاوت هستید وصلت نکنید . من دهنم سرویس شده . شوهرم دوستم داره ولی این تفاوت طرز فکر و عقیده اعصابمون را خراب کرده . نه من نظرات اونو قبول دارم نه اون

عاقا اصلا با خانواده ای که از نظر تفکر و عقیده متفاوت هستید وصلت نکنید . من دهنم سرویس شده . شوهرم د ...

ببخشید شما حرمت چادرم زیر سوال بردید به نظرم زودتر مانتویی بشید من خودم چادریم ولی از آدمای مانتویی تو فامیلمون تیپم قشنگ تره باید بلد باشی.

به شوهرت بگو چادرم و میذارم کنه ر یه مانتو کمر جدا پایین تنه کلوش بلند با شلوار جذب بپوش  سنگی ...

من مانتو بلند با چادر ندوس😭☹