2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلوم 😘

منو یادت اومد

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
رزیم من دراوردی  نخوردن نون وبرنج وبیشتر سبزیجات وگوشت واینا میخورم

این رژیم باید روغن هم همراش باشه وگرنه چربی سوزی نمیوفتین البته چربی های طبیعی مثله روغن زیتون روغن حیوانی

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
🤦‍♀️🤦‍♀️من کم حافظم

جدی ؟

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
من ک دیروز صبحانه هیچی نخور م ظهر نون و پنیر و خیار شب ماست و خیار امروز صبح ی لیوان شیر قهوه ظه ...

چرا من برا شوهرم وبچه ها شوید پلو با ماهی پختم هر روز ناهار چرب وچیلی میپزم اما خودم نمیخورم

این رژیم باید روغن هم همراش باشه وگرنه چربی سوزی نمیوفتین البته چربی های طبیعی مثله روغن زیتون روغن ...

مرسی نمیدونستم من میگم چربی نخورم بلکه چربی های بدنم دفع بشه

اره اینجا اسما رو دقت نمیکنم یادم نمیمونه

همون که باهات شوخی کردم گفتم با این ابروهات

کل کل کردیم!!😁

ولی خیلی ازت خوشم میاد حس میکنم بچه ی باحال و بامزه ای هستی

همون که باهات شوخی کردم گفتم با این ابروهات کل کل کردیم!!😁 ولی خیلی ازت خوشم میاد حس میکنم بچه ...

منو میگویی🥴🥴🥴🥴🤤🤤🤤

ببینمت تو رو 🥴                                                               دیدمت برو 😒
این رژیم باید روغن هم همراش باشه وگرنه چربی سوزی نمیوفتین البته چربی های طبیعی مثله روغن زیتون روغن ...

یعنی میتونم تخم مرغ با روغن کنجد بپزم وبدون نون بخورم

منو میگویی🥴🥴🥴🥴🤤🤤🤤

اره

گفتم عاشقتم

گفتی متاهلم

الزایمر داری 😒