2777
2789
چند ماهه هست دخترونه دارم به پسرم یاد میدم فقط خیلی اذیت میکنه نندونم چه کارش کنم شما چه کار کردید و ...

خیلی سخته مخصوصا اینکه زیر دوسال باشه من نیم ساعت ی بار میبرمش دسشویی .فعلا که یاد نگرفته الان تقریبا دوهفتس.فقط تند تند خودم میبرم دسشویی و شبا پوشکش میکنم

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالله از هفته بعد شروع میکنم......اسباب کشی دارم.....میرم خونه خودم😌😌😌

مبارکه باشه واسه ماهام دعا کن خونه دار بشیم هرچند کوچیک

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
خیلی سخته مخصوصا اینکه زیر دوسال باشه من نیم ساعت ی بار میبرمش دسشویی .فعلا که یاد نگرفته الان تقریب ...

من هنوز یک ساله یک ماهه هست راستی خیلی سخت من بیشتر چون شیر خشک میخور خیلی واسم سخت میشه

خدایا تو خیلی بزرگی ،به بزرگی خودت هوای هموطنامونو داشته باش .🙏❤ 
من هنوز یک ساله یک ماهه هست راستی خیلی سخت من بیشتر چون شیر خشک میخور خیلی واسم سخت میشه

نه بابا از پوشک گرفتن ربطی به شیر مادر و خشک نداره که .بزار دوسالش شد بگیرش اگه با هزینه پوشک مشکل نداری

مرسی عزیزم....ایشالله هرچی زودتر شمام صاحبخونه بشید....واسه ماهم خیلی کوچیکه😕😕

مهم اینه خونه خودتون باشه ایشالله پر از اتفاقای خوب باشه 

نه بابا از پوشک گرفتن ربطی به شیر مادر و خشک نداره که .بزار دوسالش شد بگیرش اگه با هزینه پوشک مشکل ن ...

مادرم میگه هروقت ازشیر گرفتیش خودش یاد مگیر شیر خوشک باعث میشه دستشویی زیاده بره

خدایا تو خیلی بزرگی ،به بزرگی خودت هوای هموطنامونو داشته باش .🙏❤