بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا که بحث غذاس جنوبیای عزیز سوال منو جواب بدن.من کبه رو چطور درست کنم.نمیدونم برنچم چقدر باید بپزه چجوری باشه که نه وابره نه بچسبه یکی دقیق درباره برنج کبه برا من توضیح بده
وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونهی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
عاقا آرد نریز.ببین گوشتتو که تفت دادی با پیاز یه کوچولو آب گرم بریز بزار نیم پز بشه بعد که آب گوشتت تموم شد سبزیتو بریز خوب تفت بده با روغن و گوشتا بعدم آب بریز بزار حسابی بجوشه.لوبیاتو از قبل بپز بعد چهل دقیقه آخر پخت لوبیا تو بریزتو خورشت.آب خورشتتو کلا کم بزار.اگه خیلی کم آب بود از سماور آب بریز.برا اینکه جا بیفته زمان زیادی باید بزاری بپزه.آرد نمیخاد که
وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونهی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
حالا که بحث غذاس جنوبیای عزیز سوال منو جواب بدن.من کبه رو چطور درست کنم.نمیدونم برنچم چقدر باید بپزه ...
مامان من میدرسته برنج رو با نمک و زردچوبه بزار حالت دمی ولی بیشتر اب بریز که شفته بشه بعد که ابش کشیده شد حسابی بکوبش ..میتونه توش یه سیب زمینی هم رنده کنی مامان من گاهی تخم مرغ هم میزنه ک وانره ولی من زیاد نمیپسندم
آره ،هر خورشتی که میخوای درست کنی یکی دو قاشق آرد بریز غلیظ میشه.رو رنگ غذاتم تاثیر نداره
عزیزم آرد نیازی نیست که آاب غذاتونو کم بزارید دیگه آبش جدا دونش جدا نمیشه.