2789
عنوان

حق التدریسی

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 22 پست
یعنی قرار داد اینا نمی بندن سابقه تدریس حساب میشه ؟

نه قرارداد نمیبندن

سابقه خاصی هم حساب نمیشه

فقط بعدا میتونی تو رزومه ات بنویسی سابقه فلان قدر ترم تدریس در دانشگاه فلان

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
نه قرارداد نمیبندن سابقه خاصی هم حساب نمیشه فقط بعدا میتونی تو رزومه ات بنویسی سابقه فلان قدر ترم& ...

یعنی برا امتحان استخدامی یا جای دیگه بهم یه گواهی کد پرسونلی چیزی نمیدن ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم  ارشد دارم

شوهر من اون موقع که ارشد داشت فقط میتونست به کارشناسی ها درس بده

ساعتی هشت تومن حساب میکردن

مثلا برای یه درس دو واحدی آخر ترم بهش چهارصد تومن میدادن

اگه برای درآمدش میری طرفش نرو

هیچی درآمد نداره 

ولی اگه برای کسب تجربه و پربار کردن رزومه میری میتونه برات تجربه خوبی باشه🙂

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
یعنی برا امتحان استخدامی یا جای دیگه بهم یه گواهی کد پرسونلی چیزی نمیدن ؟

نه هیچی

شوهر من که تا حالا چیزی دریافت نکرده

پنج سال هم تدریس کرد واقعا هم دانشجوهاش راضی بودن و این ترم بهش کلاس ندادن

هیچی به هیچی :)

نه هیچی شوهر من که تا حالا چیزی دریافت نکرده پنج سال هم تدریس کرد واقعا هم دانشجوهاش راضی بودن و ا ...

وای نگو دندونام ریخت کرایه تاکسیم در بیاد حداقل این ترم رو برم ببینم چی میشه خوب شد گفتی چقد کم بهم چهار واحد دادن به من هم کارشناسی دادن 

وای نگو دندونام ریخت کرایه تاکسیم در بیاد حداقل این ترم رو برم ببینم چی میشه خوب شد گفتی چقد کم بهم ...

اره درآمد آنچنانی نداره

زمانی که شوهرم با ارشد درس میداد اینجوری بود حالا ان‌شالله بیشتر شده باشه😊