2777
2789
عنوان

بوی عید میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 46 پست
خب بچه نارس اذیت میکنه...سر دخترم اصلا دست بههیچی نزدم دخترم اول اردیبهشت دنیا اومد عید اصلا هیچکار ...

ای جون دلم، ناراحت شدم 

ایشالا خدا سلامتی بده به خودتو خانوادت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تمیز کردنی ندارم ولی شاید یه ذره وسیله ها رو برای تنوع حابه جا کردم 

فکر میکنی نداری تو انجام بده انقد کار هس واسه انجام دادن . ادم فک میکنه همه جا تمیزه من خودم هرروز همه جارو تمیز میکنم ولی باز عید یه چیز دیگست جاهای دور از دسترس و که همیشه تمیز نمبشه کرد مثل بالای کابینت ها بالای یخچال و ...

امید زندگیم دوقلوهام😍 
تا آخر 4 ماهگی داغون شدم، سر ویار های بدی که داشتم کلی وزن کم کردم، الان نه دیگه ویار قطع شده در عوض ...

منم ویارم خیلی زیاده!

الان هفته ۱۷ ام هنوز هست

عزیزم خودت راضی از اینکه زود باردار شدی؟ 

من و همسرمم از همون روز اول زندگی مشترک اقدام کردیم😅

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
فکر میکنی نداری تو انجام بده انقد کار هس واسه انجام دادن . ادم فک میکنه همه جا تمیزه من خودم هرروز ه ...

تا حالا به اونجاها فکر نکرده بودم، 

مرسی که گفتی، پس بیکار نیستم 

😐😐😐

فکر میکنی نداری تو انجام بده انقد کار هس واسه انجام دادن . ادم فک میکنه همه جا تمیزه من خودم هرروز ه ...

اونجاهارو.که مهمونای عید نمیان.نگاه کنن. من عیدا یه تمیز کاری سطحی میکنم ظاهر خونه رو...اون اساسی ها و بالای کابینتا و جابجایی و زیر وسایل تمیز کردنارو میذارم تابستون

منم ویارم خیلی زیاده! الان هفته ۱۷ ام هنوز هست عزیزم خودت راضی از اینکه زود باردار شدی؟  من ...

ویار نهایت تا 5ماهگی تموم میشه، نگران نباش 

معمولا هم بارداری اول سخته و ویارش شدیده 

راستش من دوران عقدم حامله شدم 

من و شوهرم شوکه شدیم ولی دوست داشتیم 🙂🙂

واي من چقد اينجور تاپيكا رو دوست دارم بهم انرژي مثبت ميده😍

❤️إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ❤️ما شآءَ اللَّهُ و لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلي العظيم❤️