2777
2789
عنوان

💕مفتون💕 حکایت نامه ✔

508 بازدید | 65 پست

نقل است که شبی نماز همی کرد

آوازی شنود که هان ای بوالحسن، خواهی که آنچه از تو می‌دانم با خلق بگویم تا سنگسارت کنند ؟؟

شیخ گفت: ای بار خدایا خواهی تا آنچه از رحمت تو می‌دانم و از کرم تو می‌بینم با خلق بگویم تا دیگر هیچ کس سجودت نکند؟

آواز آمد؛ نه از تو نه از من.

.📚 از #کتاب تذکرة الاولیا | نوشته‌ی عطار#  

⭕✔ لحظات اذان صبح التماس دعا

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi

بگیر بخواب داداش😐

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن تا مفتون داریم😶

دی و بهمن ۱۴۰۴🖤 تو این تقویم دلمرده کسی اشکاشو نشمرده🖤 بخشی از من تا آخرین روز زندگیم عزادار خواهد بود ▪️سوگنـد ای روزگار ! سوگند به اشک داغ و مویه جانسوز مادران و پدران وطـ🇮🇷ـن که هر تیره شبی را سحری هست... (چنین گفت فردوسی دانا: بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم) داستانی با این کلیدواژه ها را به خاطر آور: فریدون ، فرانک ،گاو برمایه، کاوه آهنگر ، درفش کاویانی 🏴🏳️🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ... اللهم عجل لولیک الفرج ⛅ امام زمان جانم، خورشید پشت ابرم مرا دریاب و با من باش✨🫂

من منظور حکایت رو نفهمیدم😑سه بار هم خوندمش🤦🏻‍♀️

دی و بهمن ۱۴۰۴🖤 تو این تقویم دلمرده کسی اشکاشو نشمرده🖤 بخشی از من تا آخرین روز زندگیم عزادار خواهد بود ▪️سوگنـد ای روزگار ! سوگند به اشک داغ و مویه جانسوز مادران و پدران وطـ🇮🇷ـن که هر تیره شبی را سحری هست... (چنین گفت فردوسی دانا: بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم) داستانی با این کلیدواژه ها را به خاطر آور: فریدون ، فرانک ،گاو برمایه، کاوه آهنگر ، درفش کاویانی 🏴🏳️🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ... اللهم عجل لولیک الفرج ⛅ امام زمان جانم، خورشید پشت ابرم مرا دریاب و با من باش✨🫂

نمیدونم چرا حس خوبی بهم داد این متن...چرا واقعا?🤔 تشکر اسی

شکر .

چرا؟ 

خواهش میکنم.

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi

منظورش اینه  که اگه بنده بدونه چقد خدا مهربونه دیگه به درگاهش نمیره که جیزی ازش طلب کنه؟ درست فهمیدم؟؟

من منظور حکایت رو نفهمیدم😑سه بار هم خوندمش🤦🏻‍♀️

عطار نماز خوند و بعد ندایی امد که آیا میخواهی که انچه که در اصل هستی ( گنهکار و ...) پرده ی ستر الهی برداشته بشه تا مردم بزنن تو رو ای شیخ ؟؟ 

شیخ هم گفت ؛ خدا یا میخواهی منم از رحمت و کرمت بگم که مردم دیگه سجده و نماز هم برات نکنند ؟؟

جواب امد ؛ نه از تو  و نه از من 

منظورش اینه  که اگه بنده بدونه چقد خدا مهربونه دیگه به درگاهش نمیره که جیزی ازش طلب کنه؟ درست ف ...

یعنی رحمت و مرحمت خدا خیلی وسیع تر از آن است که با یک گناه جزئی زیر سوال بره .

گفتی که گنه کنی به دوزخ برمت 

این را به کسی گو که تو را نشناسد .

)یعنی انقدر رحمت داری که خواهی بخشید(