2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امروز خيلي چيزاي مضر خوردم ؛ سر شبم پفك خوردم ؛ نميتونم خودمو نگه دارم 🤦🏻‍♀️

اوووف

باورت میشه از اول بارداری تا حالا اصلا پفک،نوشابه،دلستر،فست فود،حتی غذای بیرون نخوردم

نخور بخدا اصلا خوب نیستن

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
اوووف باورت میشه از اول بارداری تا حالا اصلا پفک،نوشابه،دلستر،فست فود،حتی غذای بیرون نخوردم نخور ب ...

خيلي كم ميخورم ؛ خيلي خوبه ك ميتوني خودتو كنترل كني ؛ راستي تكوناي ني ني بهتر شد ؟

خيلي كم ميخورم ؛ خيلي خوبه ك ميتوني خودتو كنترل كني ؛ راستي تكوناي ني ني بهتر شد ؟

تو یه ساعت که میگن ۴ تا تکون آره میخوره 

ولی نمی‌دونم من چون حساس شدم هی فک میکنم کمه

تو یه ساعت که میگن ۴ تا تکون آره میخوره  ولی نمی‌دونم من چون حساس شدم هی فک میکنم ...

اره وسواس فكري گرفتيم ما ؛ منم تكون ميخوره باور نميكنم بايد نگاه كنم ب شكمم يا دست بذارم تا باورم بشه 

اره وسواس فكري گرفتيم ما ؛ منم تكون ميخوره باور نميكنم بايد نگاه كنم ب شكمم يا دست بذارم تا باورم بش ...

واای دقیقا

من به شوهرم میگم بیا دست بذار 

باید اون بگه خوبه تا باور کنم

اره وسواس فكري گرفتيم ما ؛ منم تكون ميخوره باور نميكنم بايد نگاه كنم ب شكمم يا دست بذارم تا باورم بش ...

حالا همون دیروز تا اومد قلبشو چک کنه همینکه دستگاه رو آورد سریع پرید زنه گفت پس اینکه داره تکون میخوره مارو اسکول کردی میگم بابا الان شما اومدی اینجور شد قبلش نمیخورد