2777
2789

اشکام بند نمیاد شمارو بخدا در حقم دعا کنین ...۲۶سالمه چون ۸ماه پیش سقط داشتم شوهرم میگه چن سال دیگه...ولی من بچمو میخوام..چن نفر گفتن میشه با سرنگ اسپرم شوهرمو وارد بدنم کنم و بارداربشم دکترمم گف میشه اگه زیر یک ربع باشه...توروخدا برام دعا کنین این ماه جواب بگیرم ...غم عالم رو دلمه...هیشکی از دل کسی خبر نداره...

خدایا مواظب تو دلیم باش مرسی ک بهترین هدیه اتو بهم دادی😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت چرانخاد؟

ایشالا بشی بادل خوش

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

میشه بگی چجوری میخوای اسپرم شوهرتو تو سرنگ بکشی؟ 😐

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
بمیرم برای دلت منم منتظرم دعات میکنم حتماااااا    

خدانکنه منم برم حرم برات دعا میکنم...قلبم داره اتیش میگیره اگه بچم بود الان بدنیا اومده بود ۴ماهش بود

ان شالله خدا بهت یه نی نی بده شبا نخوابی اللهــم صــلی عــلی محمــدٍ و آل محمــد و عجــل#  

ایشالله بحق این شب عزیز

به خدا انگار منی منم خودمو داغون میکردم هیچی نیست گلم خدا به وقتش میده 

میدونی ی غم بزرگی رو دلمه...واقعا مادرشدنو میخوام چن وقته خیلی بی تابم هر زن حامله و بچه ای میبینم میریزم بهم