2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 33 پست
تاپیک اخرم میای بی بی چکخ

خداکنه عزیزم ممنون انشالله واقعا مثبت باشه

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون موقع که گذاشتمش من خودم هاله دقیق ندیدم ولی حس کردم هالست

اگه هاش سی جی زدی شاید به خاطر اون بوده

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
بله

واقعا هاله میبینه؟؟اخه انگتر خیلی بی رنگه

به نظرت آز بدم نشون میده؟

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
اگه هاش سی جی زدی شاید به خاطر اون بوده

واقعا؟؟😥😥😥😥😥😥

اره زدم ولی میگن بعد از۱۴ روز اثرش میره و من امروز ظهر دقیقا ۱۴ روز تموم شد

انگار خیلی کمرنگ افتاده صبح ناشتا فردا دوباره بزن 

چشم عزیزم حتما

واقعا هاله میبینه؟؟اخه انگتر خیلی بی رنگه به نظرت آز بدم نشون میده؟

من خیلی کمرنگ میبینم

اول اینک صبح ناشتا بزن. چند روز از موعدت میگذره؟

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
من خیلی کمرنگ میبینم اول اینک صبح ناشتا بزن. چند روز از موعدت میگذره؟

هنوز از موعدم نگذشته روز ۲۷ قاعدگیم دوروز دیگه مونده تا موعدم

و اینکه به نظرت آز بدم نشون نمیده؟؟

واقعا؟؟😥😥😥😥😥😥 اره زدم ولی میگن بعد از۱۴ روز اثرش میره و من امروز ظهر دقیقا ۱۴ روز تموم شد

فردا بزار اگه از این کم رنگ تر افتاد مثبت نیست اگه یکم پررنگ تر شد پس مثبته

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
هنوز از موعدم نگذشته روز ۲۷ قاعدگیم دوروز دیگه مونده تا موعدم و اینکه به نظرت آز بدم نشون نمیده؟؟

فعلا آز نده صبر کن چند روز از موعدت بگذره

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
فردا بزار اگه از این کم باشه عرنگ تر افتاد مثبت نیست اگه یکم پررنگ تر شد پس مثبته

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت

خبرشو بهتون میدم اگه مثبت شد😊

فعلا آز نده صبر کن چند روز از موعدت بگذره

باشه عزیز به توصیه هاتون گوش میدم دوستان عزیزم

دوتا نظر کاملا متفاوت امروز روز ۲۷ قاعدگیمه و دقیقا ۱۴ روز از تزریق امپول hcg و ۱۳ روز از نزدیکی مو ...

عزیزم واسه من از این کمرنگ تر بود یعنی تو عکس معلوم نبود همه هم بهم گفتن منفیه

۴  ۵ روز بعدش دوباره امتحان کردم مثبت بود

خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨‍👩‍👧
باشه عزیزم ممنون از راهنماییت خبرشو بهتون میدم اگه مثبت شد😊

انشاالله مثبته