بچه ها کسی از فیس براش استفاده کرده؟باید حتما ژل بزنیم روش یا آب هم میشه زد بعد صورتو تمیز کنیم؟؟از اون قسمت صورتی اش هم میشه استفاده کرد؟؟من اولین باره چیزی نمیدونم🙈🙈
خیلی هم کار خوبی کردی من از اینا دارم برای شستن جای خصوصی ام
چ جالب😊😁
اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺
خیلی بهتر از دست هست تمیز هم هست امکان اینکه با ناخن یهو خراش بدی هم نیست 😁
داشتم فکر میکردم چه خوبه که ادم بخودش ارزش بده. و برا خودش ارزش قائل شه
اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺