2777
2789

سلام چند وقت قبل یکی ازم خواستگاری کرد. از نظر مالی خیلی ضعیف بود ولی خب من سعی کردم واقعا بسازم و تا حد امکان اصطلاحا با طرف راه بیام.

متأسفانه سر مسئله ای که مربوط به خانوادش بود منو پس زد و یجورایی دلمو شکوند و رفت. خیلی ناراحت شدم چون من عیبی ندشتم و خودشم اینو با زبون خودش تایید کرد و میگفت خیلی با من راه اومدی و دختر خوبی هستی.

بهر حال چند وقت ازش بیخبر بودم تا یجا همکار شدیم از وقتی رفتم همش از بی احترامی و نادیده گرفتن دیدم و خیلی بیش تر از قبل دلم شکست.

دیگه اونجا برنگشتم، حدود یکسالی بیخبر بودم ازش تا دوباره رفتم اون محل کار سابق و منو دید. شبش بمن واتس آپ پیام داد و گفت خانم فلانی خیلی خوشحال شدم دیدمتون و خیلی نگرانتون بودم چرا یهو رفتین و فلان

منم جواب احوال پرسیشو دادم و گفتم خواهش میکنم و راستش پدرم مریض بود.

دو ، سه بار دیگرم که منو دید خوب برخورد کرد. نمیدونم چرا امروز که دوباره از دور دیدمش احساس حماقت شدید کردم که چرا باهاش عادی و خوب رفتار کردم و چرا مثل خودش باهاش برخورد نکردم؟ چرا دلمو شکست باز جواب سلامشو دادم؟ چرا 

از بابت رفتارم خیلی ناراحتم و همش دارم خودخوری میکنم. نظر شما چیه کارم اشتباه بود؟!باید بد برخورد میکردم؟

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اشتباه نکردی خیلی هم عادی رفتار کردی اگه جواب شو نمیدادی میفهمید که خیلی ناراحتی اما الان فکر میکنه برات مهم نبوده

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 
من تو ذهنم میجنگم ولی بیرون مثل یه پنبه هستم بدون هیچ قدرتی و خشونتی

باید محل سگش نمیدادی تا بفهمه کارش زشت بوده چون با سکوتت هم متوجه اشتباهش نمیشده اینا خیلی وقیحن و پررو

تو که گفتی ازش بی احترامی دیدی! بعد باهاش معمول گلی رفتار کردی؟؟؟ 😮

خیلی بود که بیخبر بودم نمیدونم چی شد یهو

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...