2777
2789
همسرم میخواد شرکت کنه ارشد روانشناسی داره

معلمی ابتدایی میخواد شرکت کنه، شما هم معلم ابتدایی شدید یا دبیر؟ به نظرتون کتاب آزمون استخدامی رو بخونه یا کتاب و منابع پراکنده دیگه رو؟

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘
معلمی ابتدایی میخواد شرکت کنه، شما هم معلم ابتدایی شدید یا دبیر؟ به نظرتون کتاب آزمون استخدامی رو بخ ...

سلام،بله من آموزگار ابتدایی هستم به نظر من منابع اصلی رو بخونن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام،بله من آموزگار ابتدایی هستم به نظر من منابع اصلی رو بخونن

منابع اصلی یعنی چی؟همسر منم میخواد معلم ابتدایی بشه

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘

روانشناسی رشد ۱و۲لورابرگ.روشهاو فنون تدریس دکتر حسن شعبانی.اصول و فلسفه شریعتمداری و نقیب زاده البته من مدرسان شریف خوندم.سنجش و اندازه گیری در تعلیم و تربیت دکتر علی اکبر سیف.روانشناسی پرورشی دکتر علی اکبر سیف.عمومی هم اندیشه ۱ دانشگاه خوندم اگه بتونی دین و زند گی های دبیرستانم بخونی عالیه.فارسی عمومی دانشگاه خوندم.بقیه هم فقط نمونه سوال البته من تمرکزم رو روی تخصصی ها گذاشتم عمومی خوب نزدم. 

تشکر عزیزم لطف کردین💐💐💐