بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی
هیچوقت نتونستم ببینمش چ برسه لب بزنم خیلی چندش و حال بهم زنه😳 ب نظرم کم از سوپ خفاش نداره
فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی
خانم پسر خالم دعوتمون کرد هی هم زنگ میزد قبلش چی دوس دارید بزارم منم میگفتم هرچی خودت میخوای بزار...رفتیم شب چشمتون روز بد نمیبینه ب برنج ک زرد چوبه زده بود خورشت هم خیلییی عجیب بود😶😶😶😶
البته دیگه پول خودمون که هیچ پول بابای بابامون هم به هواپیما سوار شدن نمیرسه😂😂😂
عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛