2777
2789
عنوان

به نظرتون پسری که باهاشم خسیسه ؟ یا حس میکنم خسیسه

| مشاهده متن کامل بحث + 12820 بازدید | 521 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر تاپیکتو خوندم

پز.زیر.پوستی#  

بعدشم چقدر جمله هات کتابیه..میگه دوست پسرم خسییه یه ریمل سیصد تومنی هم براش خریده

😏😏😏😏

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
تیغ زن نیستم دوست پسرمه خرج نکنه میره خرج دخترای دیگ میکنه بعدشم زندگی خودمه عجبا 

یه جوری میگی انگارزنشی...بله زندگی خودته..وخودت خواستی بقیع در موردش نظر بدن

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
کجاش،پزه  میگم موقع موقع خرید خودش به اون راه میزنه

پس چه جوری برات ریمل سیصد تومنی خریده‌...نکنه التماسش کردی😂😂😂

عجب  خوب حالا نظرت دادی برو دیگ دختر خوب مشخصه دنبال دعوایی برو دختر جون باریکلا

تو تنت میخاره انگار من هی میرم بخابم تو منو ریپلای میکنی 😅😅

به امید تیغ های تیز تر و شکار های زرق و برق دار تر🤣🤣🤣🤣

تو تنت میخاره انگار من هی میرم بخابم تو منو ریپلای میکنی 😅😅 به امید تیغ های تیز تر و شکار های زرق ...

باشه بخواب کسی کار با تو نداره 

ریپلایی هم نکن دیگ 

دخالت هم تو زندگی کسی نکن ک راحت بخوابی