دوست پسرمه گاهی وقتا یه رفتارهایی انجام میده حس میکنم خسیسه مثلا رفتیم با هم تو یه مغازه میخاست ادکلن بخره یه ادکلن خرید یک میلیون و سیصد بعد اصلا به من تعارف نکرد ک برای توام بگیرم ؟ فقط گفت لوازم ارایش چیزی احتیاج نداری؟ منم گفتم فقط یه ریمل برام یه ریمل خرید ۳۰۰ هزار تومن یا مثلا بهم میگه لباس با هر چیزی خواستی بگو باهم میریم میخریم بعد ک بهش زنگ میزنم میگم من دارم میرم لباس بخرم هیچی نمیگه وقتی خریدم آقا دو روز قهر میکنه میگه چرا رفتی خریدی من خودم باید برات میگرفتم یا مثلا یه ساعت تو اینستا پیدا کرده حدوده ا یک میلیون و خورده ای میگه چقدر خوشگله دوست داری برات بگیرم ؟ منم گفتم اره قشنگه ولی دیگ حرفی نزد اصلا میگم نکنه خسیسه؟ وای از خسیس بودن متنفرم اگ خسیسه به نظر میاد بهم بگید یا مثلا گفتم چند روز دیگ بیمه ام نزدیکه باید پرداخت کنم گفت حق نداری خودت پرداخت کنی و خودش پولش داد یا مثلا تصادف کرده بودم در حد ۵۰۰ تومن خرج برداشت خودش داد
بعدشم چقدر جمله هات کتابیه..میگه دوست پسرم خسییه یه ریمل سیصد تومنی هم براش خریده
😏😏😏😏
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
تیغ زن نیستم دوست پسرمه خرج نکنه میره خرج دخترای دیگ میکنه بعدشم زندگی خودمه عجبا
یه جوری میگی انگارزنشی...بله زندگی خودته..وخودت خواستی بقیع در موردش نظر بدن
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
کجاش،پزه میگم موقع موقع خرید خودش به اون راه میزنه
پس چه جوری برات ریمل سیصد تومنی خریده...نکنه التماسش کردی😂😂😂