2777
2789
عنوان

شوهرم باهام لج کرده چیکارش کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 48 پست

دوست عزیز رابطه شوهرتون از اول همینطور گند اخلاق و لج باز بود یا کاری کردی؟چون مردها چیزی نمیگن بعد حرفی که یک زمانی زن زده رو یک جا با لج بازی جبران میکند.اگر مرد خوب و به راهی بوده و یک مدته لج کرده از روش شرمنده شرمنده چس کردن خودتون استفاد کنید اینقدر این روش جواب داده و تاثیرگذاره که نگو.

یعنی کمی تو خودتون برید که مرد متوجه بشه ولی کاراش و نیازاشو براورده کنید چیزی تو تلویزیون میبینید یا تو خیابون یا تو سایت یک اهی بکشید یا بگید چقدر دلم اینو میخواست کاشکی داشتم بخرم الکی یکمی تو فکر برید جلب توجه کنه چنان مرد رام میشه از زیر سنگم شده پول جور میکنه

عقدیم،دوسالع هم،دیروزم برا خرید جهازم اصفهان بودم،نمیدونم چون همیشه پول نداشت نفهمیدم خسیسه یا چی

خب باید توی این دوسال می فهمیدی..اگ حالا لج کرده شاید از چیزی ناراحته...شایدم پول نداشته ک نفرستاده واست..

خداجونم قربون مهربونیت برم من وعشقموکمک کن به هم برسیم..مرسی خدایای مهربان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز رابطه شوهرتون از اول همینطور گند اخلاق و لج باز بود یا کاری کردی؟چون مردها چیزی نمیگن بعد ...

قبلا خوب بود سر قضیه پول چون همیشه نداشت نفهمیدم خسیسه یا دستو دل باز