این مشکل رو قبل ازدواج هم داشت اما اون موقع متوجه نبودم یعنی میگفت چقد خوشه ادم زود ازدواج کنه زنش کم سن باشه و فلان.تو خیابون فقط حواسش به دختر راهنمایی و دبیرستانیاس اصلا از خود بیخود میشه اکه خوشگلترین دختر دانشگاهی یا بزرگتر رد شه براش مهم نیس فقط سن کم و هیکل ریز دوس داره،اهل خیانت نیس و نماز صبحش ترک نمیشه و وقتی این مورد رو میگم انکار میکنه و حتی کتک میزنه ولی من زنم من میدونم همه چی رو! هرجا میریم میبینه زن کی کوچیکه و فلانه و اه میکشه امروز بش گفتم بیا فلان جا حرفامونو بزنیم اصلا با بچه کوچیک موقعیت طلاق ندارم خانوادمم پشتم نیستن،اگه زشت یا بی سواد بودم دلم برا خودم نمیسوخت اگه سن خودش که۳۱ ساله کمتر بود دلم نمیسوخت من همش۲۴سالمه! ولی همچین مشکلی دارم و دارم میسوزم
میشه برای جابجایی و تعویض منزلم صلوات مهمونم کنین؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به فرض هم اینطور باشه مرده موقع زن گرفتن کور بوده؟ غلط کردن این مردا که از این بهانه ها میارن. چشاشو ...
شوعرمن دوتاهمکار داشت زن یکیشون قد بلند وهیکلی با چشمای سبز زن اونیکی کوتاه بود وجذاب حالا اولی عاشق زن ریزه نیزه بود دومی عاشق زن هیکلی باین خاطر گفتم شوهرم تافهمید ارتباطشو باهاشون قطع کرد بعد از چند سال شنیدم اولی زنشو طلاق داده بخدا زنش هزار سر بهش داشت ولی عشق دختره ریزه میزه بود
عزیزم بهش بگو علاقه نشان دادن به نوجوانها یا بچه ها در سن پایین بیماری روانی هست و حتما باید درمان شه...البته شما هم باید مطمئن شین که شوهرتون واقعا بیماره...شاید حساس شدین بخاطر حرفاش البته به نظر من حتی شوخی کردن درباره این مسائل هم درست نیست...حتما ببرش مشاور و یا خودت برو
عزیزم من فوق لیسانس روانشناسی بالینی هستم وهم اینکه مشاورم رسه ام.. ممکنه درمان بشه ولی احتمالا موقت ...
علت این بیماری چیه؟
https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔