2777
2789
عنوان

بیایید عکس🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 23 پست
جدیدتر بگیر مثل شامپاینی و این پایه برنزها 

دارم عزیزم❤️

یهو به سرم زدم لمونژ بخرم🌺❤️❤️

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام لاویا جان حالتون خوبه من تازه عضو شدم اما چند سالیه از طریق گوگل میومدم نی نی سایت تاپیک های ارشیدای عزیز همرو دنبال میکردم خیلی ناراحت شدم

میخواستم حال روحی پدر و مادرشُ بپرسم بهتر شدن؟ دیگه نی نی ندارن؟ببخشید که با یاد اوریم ناراحتتون کردم

سلام لاویا جان حالتون خوبه من تازه عضو شدم اما چند سالیه از طریق گوگل میومدم نی نی سایت تاپیک های ار ...

سلام مهربونم

ممنون ک به یادمون هستی

حال روحیشون بد نیست،امسال ی کم سرپا شدن،هنوز بچه دار نشدن،آرزوشونه ک بچه دار بشن،ولی هنوز قسمت نشده

انشالله با دعاهای خیر شما به زودی دامنش سبز بشه

بازم ممنون بخاطر معرفتت عزیزم🙏🏻❤️

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  
سلام مهربونم ممنون ک به یادمون هستی حال روحیشون بد نیست،امسال ی کم سرپا شدن،هنوز بچه دار نشدن،آرزو ...

خواهش میکنم عزیزم خیلی برا داداش و زن داداشتون غصه میخوردم چون خودم چند ساله درگیری مریضی پسرم بودم ۳ تا ازمایش خارج از کشور داشت میمردمو زنده میشدم تا جوابش بیاد همیشه و همیشه از خدا از تههه دلم میخوام که هیچ پدر مادری با بچه امتحان نشه واقعا سخترین قسمت زندگیه

الهی به حق این روز عزیز خدا به دلشون ارامش و صبر بده الهی یه بچه سالم و صالح بهشون بده😍😍

خواهش میکنم عزیزم خیلی برا داداش و زن داداشتون غصه میخوردم چون خودم چند ساله درگیری مریضی پسرم بودم ...

انشالله ک همیشه تن گل پسرت سالم باشه عزیزم❤️

ممنون از دعاهای قشنگتون🙏🏻💐💐🤩🤩💋💋