2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 33 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو عکس معلوم نمیشه.🤔 میشه حدس زد یه هاله خیلی خیلی کمرنگ داره. منم ۲۷ سیکلمم ولی جرات ندارم بی بی ...

سینه هام حساس شدن نوک پستونام ب شدت متورم شده خیلی تشنم میشهبعد زیر شکم و کمرم از پنجشنبس بعضی وقتا تیر میکشه بعد مادرشوهرم ب من گیر داده که تو حامله ایی ب ما نمیگی میگم نه نیستم میگه الکی نگو چشمات خیلی سفید شده😂😂😂

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
مال شما هم خیلی کمرنگه اشالله فردا صبح بزن ازین هم پررنگ تر بشه و همینطور مال اسی عزیز. منم دعا کن ...

فدات همچنین توگلم

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
هر از گاهی دل درد پریودی دارم میگم ولش کن دارم پری میشم😭 شما نداری؟

چرا عزیزم دارم خب علائم پری و بارداری باهم یکیه 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘

بزن بابا یا نصیب یا قسمت انشالله مثبت میشه ولی هر چی که شد روحیتو نباید از دست بدی

سینه هام حساس شدن نوک پستونام ب شدت متورم شده خیلی تشنم میشهبعد زیر شکم و کمرم از پنجشنبس بعضی وقتا ...

حرفای بزرگترا تو تشخیص باردارا رد خور نداره😉

اونا حسشون از سونو و آزمایش دقیقتره😋

اشالله بارداری و زود این خبر خوش رو بهش میدی.

[QUOTE=123400571]مال شما هم خیلی کمرنگه اشالله فردا صبح بزن ازین هم پررنگ تر بشه و همینطور مال اسی عزیز. منم دعا کن ...[/QUOTE

قربانت همچنین برای شما😍😍

بزن بابا یا نصیب یا قسمت انشالله مثبت میشه ولی هر چی که شد روحیتو نباید از دست بدی

من ماه پیش ۲۷ سیکلم پری شدم البته دوره هام ۲۹ و ۳۰ بود که بخاطر پری عقب و جلو انداخته. ولی امروز که ۲۷ سیکلمه فعلا خبری نیست.

حرفای بزرگترا تو تشخیص باردارا رد خور نداره😉 اونا حسشون از سونو و آزمایش دقیقتره😋 اشالله بارداری ...

انشالله من ی دختر 4,5دارم بعد دخترم سه تا سقط داشتم الان هم پدر مادر من هم همسرم منتظر خبر بارداریمم 

من ماه پیش ۲۷ سیکلم پری شدم البته دوره هام ۲۹ و ۳۰ بود که بخاطر پری عقب و جلو انداخته. ولی امروز که ...

انشالله که این پری نکبت بره و دیگه نیاد 

اشالله نیاد دیگه و شما هم به زودی این خبر خوش رو به همه منتظراش بدی. سقط هات تو هفته ی اول بودن؟ ...

یکه 5 هفته یکی 7 هفته یکی ام 9 هفته

اره دیگه الان برای من شده سقط مکرر احتمال اینکه مثلا اتفاقی از طرف رحم تو بارداری بیفته زیاده