2777
2789
عنوان

کمکککککککک...چشمام

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 38 پست
بنده خدا ی سواله ساده کرده، حالا میتونین راهنمایی کنین، نمیخواینم، لزومی نداره بیاین پلیس بازی در بی ...

ممنونم از مشما

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چون خاسیم شوما بیایی کمک کنبن خب😆😆

نوع بیان و لحن و کل کل و نوشتن ، مشخص میکنه رده ی سنی و فهم اجتماعی.. هیچوقت ی خانم یا ی اقای بالغ، دنبال اینجور رفتارهای نامناسب نیست

نوع بیان و لحن و کل کل و نوشتن ، مشخص میکنه رده ی سنی و فهم اجتماعی.. هیچوقت ی خانم یا ی اقای بالغ، ...

باشه بابا تو بااالغ😂😂 من بچه

حرص نخوووور بااالغ خانم

ریپلای نکن حوصله ندارم با ی بالغِ فوضول کل کل کنم

باتچکرر😆✋

{یه جاهایی اِشتباه کَردی چون بَرات لازِم بود،یه روزایی اِعتِماد کَردی و ضَربه خوردی🥲🩹چون بایَد دَرس میگِرفتی، یه موقع هایی به رَوابِط سَمّی و نامُناسِب وارِد شُدی و دِلِت شِکَست💔 چون نِیاز به تَجربه داشتی...ولی نَبایَد خودِتو به خاطِرش سَرزنِش کنی😚؛چون تَمامِ اِشتِباهاتِت بَخشی اَز مَراحِل رُشد تو بوده🌱، مَراحِلی که بایَد اَزشون عُبور کُنی🚶‍♀️👣تا شَخصیّتِت رُشد کنه و به کَسی که میخوای وَ واقِعا بایَد باشی تَبدیل بِشی💫🪄.پَس لُطفا خودِتو سَرزنِش نَکُن چون تو با اِشتباهاتِت تَعریف نَمیشی و تَمامِ این مَسیر بَخشی از مَراحِل رُشد و تَکامل توعه تا خودِتو بِشناسی و بِدونی اَز زِندگیت چی میخوای😊...پَس سَخت نَگیر رَفیق🤝،قَدرِ خودت و لَحظاتِ زیبایِ زندِگی رو بِدون و اَزش لِذّت بِبَر...♥️}
نوع بیان و لحن و کل کل و نوشتن ، مشخص میکنه رده ی سنی و فهم اجتماعی.. هیچوقت ی خانم یا ی اقای بالغ، ...

سلام.شب شما بخیر.ممنونم از راهنمایی و شخصیت درست شما.شما به قول شوهرم یه آدم حسابی هستید و با خانواده.همین جور خوب باشید.

باشه بابا تو بااالغ😂😂 من بچه حرص نخوووور بااالغ خانم ریپلای نکن حوصله ندارم با ی بالغِ فوضول کل ...

دیشب ،شب خوبی نداشتم اما الان به شما با کمال احترام میگم        ‌ иди на хуй сука

سلام.شب شما بخیر.ممنونم از راهنمایی و شخصیت درست شما.شما به قول شوهرم یه آدم حسابی هستید و با خانواد ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂بابا خانواده دااااار

بابا با شخصیییت

بابا ادم حساااابی

بابا پیااامبر😂😂😂😂

باشه باشه شماها خوب

چ خوب ک مثه شماها نیسم😊😆

{یه جاهایی اِشتباه کَردی چون بَرات لازِم بود،یه روزایی اِعتِماد کَردی و ضَربه خوردی🥲🩹چون بایَد دَرس میگِرفتی، یه موقع هایی به رَوابِط سَمّی و نامُناسِب وارِد شُدی و دِلِت شِکَست💔 چون نِیاز به تَجربه داشتی...ولی نَبایَد خودِتو به خاطِرش سَرزنِش کنی😚؛چون تَمامِ اِشتِباهاتِت بَخشی اَز مَراحِل رُشد تو بوده🌱، مَراحِلی که بایَد اَزشون عُبور کُنی🚶‍♀️👣تا شَخصیّتِت رُشد کنه و به کَسی که میخوای وَ واقِعا بایَد باشی تَبدیل بِشی💫🪄.پَس لُطفا خودِتو سَرزنِش نَکُن چون تو با اِشتباهاتِت تَعریف نَمیشی و تَمامِ این مَسیر بَخشی از مَراحِل رُشد و تَکامل توعه تا خودِتو بِشناسی و بِدونی اَز زِندگیت چی میخوای😊...پَس سَخت نَگیر رَفیق🤝،قَدرِ خودت و لَحظاتِ زیبایِ زندِگی رو بِدون و اَزش لِذّت بِبَر...♥️}
دیشب ،شب خوبی نداشتم اما الان به شما با کمال احترام میگم        ‌ иди на хуй сук ...

عزیزم چیزی ک در شان خودترو بمن نگوو اولن

دومن بقوله همون شوهرتون ک فک کنم اصن حرفاش منظورش ب شما نیس چون شما اصن ادم حسابی و با خانواده نیسین بلکه خیلیم بی شخصیتی

شعوری در وجودت نیست

با کمال احترام:Go lick your penis

موفق باشی خانووومه باااشخصییییت😂😂👎