2777
2789
عنوان

بچها دوست دارم مهریم ۱۴ تا باشه بابام نمیزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1692 بازدید | 129 پست
توکل کنین به خدا عزیزم انشاالله هرچی که خیره سر راهتون قرار بگیره، شماهم سخت نگیرین لذت ببرین از این ...

مرسی عزیزم

تارو پودم ... تو بگو ، با دل تنها چه کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست شوهرم تصادف کرد مرد بچه نداشت یه تریلی دلشت پدر مادرش خواستن بردارن زنه مهر گذاشت احرا یه تایرم ...

ععه جدی مهریه بعد از مرگ هم شامل میشه پس.

آخه من خاله ی خودم با هزار بدبختی تونست طلاق بگیره انقد اذیتش کرد تا مهریه اش رو بخشید من سر همون قضیه خاطره ی بد دارم 

انوقت از اون طرف یکی دیگه از فامیلامون هر چی داره به نام زنش زده میگه من خودم میدونم خانومم چقد زحمت کشیده برای زندگی درسته مهریه اش کمه ولی من خودم همه چیز به پاش میریزم 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

من از عندالمطالبه اینا سر در نمیارم فقط میدونم این اشتباهو نکن ۳۱۴ ن ۱۱۴ مال من ۳۱۴ هست اندازه یاران ...

ینی ۱۴ تاش هر موقع خودم خاستم باید بده ۱۰۰ تا خدایی نکرده درصورت طلاق

• زوج به زوجه وکالت بلاعزل با حق توکیل به غیر می‌دهد تا زوجه در هر زمانی که بخواهد از جانب زوج اقدام به متارکه کرده و از قید زوجیت خود را رها کند، به هر طریق اعم از اخذ یا بذل مهریه.
  • زوجه اجازه دارد از هم‌اکنون هرگاه خواست به خارج از کشور برود و نیاز به اجازه مجدد زوج ندارد، چه برای اخذ یا تمدید یا تجدید گذرنامه و این اجازه دائمی است.
  • زوجه حق ادامه تحصیل تا هر مرحله یی که لازم بداند و در هر مکان و محلی که ایجاب کند مخیر است.
  • زوج، زوجه را در انتخاب هر شغلی که مایل باشد و هر کجا که بتواند کار کند، مخیر می‌کند و اجازه می‌دهد که مشغول به کار شود.
  • زوج و زوجه متعهد می‌شوند هنگام جدایی اعم از اینکه متارکه به درخواست مرد باشد یا به درخواست زن کلیه دارایی که بعد از ازدواج دائم زوجین به دست می‌آورند بین آن‌ها به مناصفه تقسیم شود.
  • حق انتخاب مسکن و تعیین شهر یا محلی که زندگی مشترک در آنجا ادامه پیدا کند با توافق طرفین خواهد بود.
  • اگر در آینده زوجین دارای فرزند شدند و طلاق اتفاق افتاد حضانت فرزندان با توافق طرفین باشد و در صورت خروج از کشور نیازی به اذن پدر ندارند.
مرسی عزیزم لطف میکنی

شروط ضمن عقد خیلی کارایی نداره حق طلاق و وووو باید جداگانه بیان تو دفترخونه بهت بدن عزیزم من بخاطر مشکلات برادرم دوازده ساله تو دادگاهها میرفتم میاومدم انقدر نمکنه دیدم که خدا بدونه ولی با حق طلاق محضری دیگه راحت بدون دردسر ادم جدا میشه البته خدا نکنه که کار ادم به اونجاها برسه

پسر گلم 
اسی چند سالته. ،،،چرا حرص میدی عندالمطالبه چیه. ،،این حرفاچیه تا تو خومه باباتی ب بابات بگوچسم بدتا ...

۲۴ سالمه 😓😓😓

من چون شوهرمو قبل ازدواج میشناختم گفتم هیچی نمیخوام ی شاخه گل بعدش ن شوهرم قبول کرد ن بابا بعدش با حرف شوهرم شد تاریخ تولدم مهریه ام بعد کلی اصرار کردم ببخشمش گف ن هنوزم درگیرم ببخشمش میگ ن میدم بهت هرگاری میخوای باهاش کن

تیکر ی اتفاق خوب تو زندگیمه انشالله❤انشالله کلی اتفاقای خوب ک خیر شما توش هی براتون اتفاق بیوفته و درد و ناراحتی از زندگیتون بره

بابات درست میگههه 14خیلی کمه

دیه فوش114تاااا ن 14.اگ مهریت کم باشه هیچ پشتوانه ایی واسه ایندت هم نداری و شوهرت هر بلایی بخاد سرت میاره(نگاه ب الن نکن ک خوبین باهم)مردا خیلی

عو.ضین#  

عوضی_نباشیم#  

میشه برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات مهمونم کنی؟💚     وزن شروع70 وزن جدید55  وزن هدف 50  قد157.#من_میتوانم💪💪