2777
2789
عنوان

واقعا دزدتر از ایرانسل ندیدم!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 113 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اسی اگه نی نی سایتت تبلیغ داره نتت خیلی زود تموم میشه همراه اول و ایرانسلم نداره

عزیزم من که میگم همیشه نتم همراه اول بود نی نی سایتم میومدم. روزی ۱ گیگ تا ۱ و نیم گیگ مصرف دارم تازه یه پامم همش اینستاست. اهنگ و اینا هم روزی یکی حداقل دان میکنم! نهاااایتش روزی ۱ گیگ و نیم مصرف کنم.

الان از دیشب من پامو اینستا نذاشتم. بخدا همین نی نی سایتم زیاد نیومدم! ایرانسل حرومخور

داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده  لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖

همراه اولم

۳۰ گیگ خریدم س ماهه، یکماه نشده داره تموم میشه اه

مامانمم غرغر هر چی میگم گوشش بدهکار نیس😏🥺😨🤮

یکی بیاد توجیهش کنه اخه😨😨🤮😂

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
همراه اولم ۳۰ گیگ خریدم س ماهه، یکماه نشده داره تموم میشه اه مامانمم غرغر هر چی میگم گوشش بدهکار ن ...

منم همینطور عزیزم

روزی قشنگ ۱ گیگ مصرفمه

ولی الان فکرشو بکن دیشب همین موقع بسته خریدم ۶ گیگ. الان تموم شد!!! الهی بشه پول دوا درمونشون گثافتای حروم لقمه

داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده  لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖

۳گیگ گرفتم.نه دانلود میکنم نه اینستا.فرداش تموم شد...زنگ زدم هم گفتن باهاشون تماس میگیرن ک نگرفتن.اصن دزدددد واقعی ایرانسل 

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
برنامه ad guard نصب کن

بعد توصیح  داده ک چیکارکنم   ک قطع  بشه  دیگه

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
برنامه ad guard نصب کن

میشه قشنگ توضیح بدی بعد از نصب چیکار باید کرد؟

منم همینطور عزیزم روزی قشنگ ۱ گیگ مصرفمه ولی الان فکرشو بکن دیشب همین موقع بسته خریدم ۶ گیگ. الان ...

انشالله

گفتی عزیزم ذوقیدم اخه از اسم کاربریت ترسیدم😂😂

فان#  

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به