2777
2789
عنوان

پسری که

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 29 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دوست پسرم مرتب رنگ میکنه هر سری یه رنگ  

بهش میاد ولی بنظرم به پسرا بیشتر زیتونی میاد هم صورتش باز میشه هم اینکه به ریشش میاد اگر مشکی باشه 

نظر خودش چیه؟ بلوندم یخی باحال میشه ولی ممکنه چند سال دیگه خز بشه این چیزا

رنگ کردن موی داماد خیلی کار جلفیه 

بهتر از زنگ مو شخصیته داماده 

سعی کن شخصیت بهتری داشته باشه 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
من دوست پسرم مرتب رنگ میکنه هر سری یه رنگ     بهش میاد ولی بنظرم به پسرا بیشتر زیتونی میا ...

عکس عروسی هم موندگاره بنظر  من واسه عروسی یه چیز ساده و شیک خوشگل تره واسه عکسایی که قراره چندین سال بمونه

خودش خبر نداره براش چه خابی دیدم 😊

ولی باحال میشه مخصوصا این دودیا که پایین ریشه مو مشکیه  من به دوست پسرم گفتم اینجوری کن میگه تازه دکلره کردم میسوزه موهام  بعد من تاحالا رنگ نذاشتم  

میتونی از من شرو‌کنی پر کلاغی پر پشت و بلنده میخوام هایلایت شرابی بزنم البته دخترم😂پسر نیسم

تیکر ی اتفاق خوب تو زندگیمه انشالله❤انشالله کلی اتفاقای خوب ک خیر شما توش هی براتون اتفاق بیوفته و درد و ناراحتی از زندگیتون بره