2777
2789
بیایین امشب از ته دلتون صداش کنین تا بفمین چه جور حاجت میده 😔

من حاجتم ازدواجمه موندم چرا یکساله صداشون میکنم وساطتم را نمیکنه

سلام ما بر زنده کننده اهل ایمان🙏🌹

الهی به حق این شب عزیز به زودی زود حاجت روا بشی منم برات 100تا صلوات میدم

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی به حق این شب عزیز به زودی زود حاجت روا بشی منم برات 100تا صلوات میدم

ممنون عزیزم خودم ختم ۱۴ هزار گرفتم واسشون. ان شاءالله شماهم حاجت روابشید

پناه بر خدا،قربونت برم چند سالته؟

سـعدی اگـر عاشـقی کـنی و جـوانـی،عشـقِ محـمد بـس اسـت و آلِ محـمد💚توو هر زمینه ای،بتونم کمک میکنم💚آیدی تلگرامم Nilay291💚آیدی اینستا Nilojamalvandniya
۳۴

جوونی قشنگه مانی،خره چشات به امیده خدا تا قبله این عیده نوروز یه خوب نصیبت شه

سـعدی اگـر عاشـقی کـنی و جـوانـی،عشـقِ محـمد بـس اسـت و آلِ محـمد💚توو هر زمینه ای،بتونم کمک میکنم💚آیدی تلگرامم Nilay291💚آیدی اینستا Nilojamalvandniya
پارسال شب وفاتشون متوسل شدم ی خواب هم دیدم دادم تعبیر گفتن صبر باید کنی تا جور شه

همه چی درست میشه،خدا مارو دوست داره،هرکسی پیشه خدا یه سهمو قسمتی داره،امیدت فقط به خودش باشه و باور کن که تا قبله عید شوهر میکنی

همه چی درست میشه،خدا مارو دوست داره،هرکسی پیشه خدا یه سهمو قسمتی داره،امیدت فقط به خودش باشه و باور ...

یعنی میشه؟پارسال به حضرت عباس متوسل شدم ۱۳۳ هزار صلوات واسشون فرستادم جوابمو نداد

یعنی میشه؟پارسال به حضرت عباس متوسل شدم ۱۳۳ هزار صلوات واسشون فرستادم جوابمو نداد

اگه نشده مطمئن باش یه جایی به دردت خورده که خودت نفهمیدی،امیدتو از دست نده،ما فقط جلو بینیمونو میبینیم اما اون بالا سری همه جارو میبینه

توکل به خدا

با خبر باش پس از ظلمت این چند صباح،صبح دولت بدمد،شادی ما پشت در است...آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...چـَرخِ گـَردون گـَر دو روزی بَـر مـُرادِ تـُو نـَگَشت،دائـما یِکـسان نـَباشـَد حـالِ دُوران غَـم مَخُـور..

با خبر باش پس از ظلمت این چند صباح،صبح دولت بدمد،شادی ما پشت در است...آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت، ...

بسیار عالی. شما متاهلید؟

بسیار عالی. شما متاهلید؟

نه خواهر