2777
2789
هیچ هیزمی قوانین رو رعایت کنید  رعایت نمیکنید که ۲۰بار ترکیدید گذاشتن عکس مردها هم ممنوعه

خب شما دوس نداشتید تو تاپیک من. نيومدین خانم ب ظاهر محترم

خانم محترمه، کاربری مردم!!! اهانت و فحاشی و توهین  ممنوع 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من یه تاپیک زدم،تا بیام عکس بذارم،دیدم پسرم اسپری بدن رو ،گرفته سمت شکمش،تا برین کلشو خالی کرده بود،شکمش مثل یخ شده بود،ترسیدم،به مامانم زنگ زدم،دیگه برگشتم دیدم تاپیکمو گزارش زدن ترکیده😐😐😐😐😐

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
استارتر آقاس از کاربرخانم پرسیده آخرین باری که باشوهرت حموم رفتی کی بوده شمابودی گزارش نمیزدی؟

دمت گرم که زدی. من نمیدونستم موضوع اینو ؛ فکر‌کردم سرکرمی ساده بوده و کزارش زدن. 

خودم تنها

بازهم ميگم اپل گزارشت را حذف کن 

دوما به زور که نیاوردند تو تاپیک خودت اومدي

سوما اون قبلا تو تاپیک من سوال کرده بود

چهارم اون مشکلی نداشت تو چرا گزارش ميدي

پنجم اگر خیلی مذهبی هستی تو این سایت نیا 

هفتم اگر سایت مختص خانما بود تو قسمت ثبت نام کاربری مرد را تعریف نمیکردن

دمت گرم که زدی. من نمیدونستم موضوع اینو ؛ فکر‌کردم سرکرمی ساده بوده و کزارش زدن. 

اسکرین رو گذاشتم برو ببین

مرض ندارم که الکی گزارش بزنم

من خودم جرات حقیقت بازی میکنم توسایت باخونوما تاحالا این سوالایی که ایشون پرسیدن ی خانوم نپرسیدن

مشخصه هدف استارتر چیه ازین سوالا..در عجبم ازون خانمایی که جوابشو میدن..اگه خیلی دوست دارین برین خصوصی هرچی میخواین برا هم تعریف کنید سایت رو به گند نکشید

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

خب شما دوس نداشتید تو تاپیک من. نيومدین خانم ب ظاهر محترم

خو اسی یعنی نمیدونی یه محل عمومی حای این سوالا نیست؟ خو برادر من یه گپ تلگزام‌بزنید برید اونجا هرکی خواست میاد اینجوری عمومی هم اعصاب ملت خط خطی نمیکنی

خودم تنها

بازهم ميگم اپل گزارشت را حذف کن 

خو اسی یعنی نمیدونی یه محل عمومی حای این سوالا نیست؟ خو برادر من یه گپ تلگزام‌بزنید برید اونجا هرکی ...

بازهم ميگم اول گزارشت را حذف کن 

2790
2778
2791
2779
2792