2777
2789
عنوان

جاری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 42 پست
اخ اخ گفتی فقط شنیدم متنفر شدم ازش میدونی خوشم نمیادازشون 

واسه منم پیش اومده ولی من جاری ندارم نسبت به اقوام اینجوری بودم چون ازشون بدمون میاد این حس سراغ آدم میاد . بنظرم باکسی در بارش صحبت نکن و خوتو بزن به بیخیالی . مطمین باش توام چیزایی داری که بهت حسادت کنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون اولین بار بچه دار شده؟؟ در کل از همه جاری ها متنفرم همشون گاون گاااو 😂

اره بعد۶.۷سال اخه میدونی مادر شوهرم منوشوهرمودخترموخیلی دوس داره پدرشوهرمم خیلی عاشقه دخترمه حالاهمش میگم نکنه بچه ایناپسربشه دیگه دختره منو دوست نداشته باشن البته اگرجرعتشوداشته باشن😂

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰
واسه منم پیش اومده ولی من جاری ندارم نسبت به اقوام اینجوری بودم چون ازشون بدمون میاد این حس سراغ آدم ...

هرچیه ادم خیلی میسوزه😂ولی سعی میکنم برم بمونم خونه مامانم تاکمترببینمش اینجوری بهتره خداشاهده۹ماه بارداربودم بهم یسرهم نزدانقداخراش اذیت میشدم نمیتونستم کاری کنم فقط مامانم میومد

ببخشید ولی هر جوری به قضیه نگاه کردم درکت نکردم.خوب خودت هم بچه داری که!!!اصلا مگه حامله شدن حسودی د ...

ممنون😐

کار کن رو خودت. بخل و حسد و کینه رو دور کن از خودت. تو که خدا رو شکر یه بچه سالم داری، چرا مادر شدن ...

بدم میادازش چیکارمادرشدنش دارم اخه اینکه اگه کسی ذوق کنه ی دعوایی راه بندازم اخه سربارداریم زیادخوشحالی نکردن حالاعوضشودرمیام یجورایی😂😂

توام هر کاری اون کرده بکن تا بفهمه گهی زین به پست گهی پشت به زین

۱۰۰درصد۱۰۰درصدشوهرمم همینو میگه طفلک😂😂

سلام عزیزم،من خانم دکتر ملک رو انتخاب کردم برای مراقبتهای بارداری و زایمانم، ایشون واقعا با حوصله و عالی هستن، کل مدت بستریم تو بیمارستان واسه زایمان بالا سرم بود، ورزش تخصصی لگن می داد بهم، انرژی مثبت ، اصن یادم رفته بود استرس زایمان رو، خیلی راضی بودم از زایمانم با ایشون، اگه تهران میتونی زایمان کنی حتما با ایشون زایمانتو بردار ، چه سزارین ، چه طبیعی ، واقعا خدا خیرش بده، انقد عالی بود که من تجربه شیرین زایمانم رو کل عمرم مدیون ایشونم و به همه معرفیش می کنم . همه از زایمان می ترسن ولی دکتر ملک زایمان رو شیرین ترین تجربه زندگی من کرد. موبایل مطبش واسه هماهنگی مریض ها 09216601638