2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 133 پست
گیو شریفی خیلی معروفه  از خدا هیچ چیزی بعید نیست هیچی

ما هم به خاطر همین از رشت اوردیمش تهران 

ولی واقعاً هیچ فایده ای نداشت 

چون کمتر از سه هفته بعد هر سه تا تومور بابام برگشت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم،حالت خوبه؟

بابا چطوره،وضعش تغییر نکرده؟اصن حالشون چطوره؟دکترا خبره امیدوار کننده ندادن؟من دعا میکنم برا بابا که حالش رو به مساعدت بره ان شاالله 

سـعدی اگـر عاشـقی کـنی و جـوانـی،عشـقِ محـمد بـس اسـت و آلِ محـمد💚توو هر زمینه ای،بتونم کمک میکنم💚آیدی تلگرامم Nilay291💚آیدی اینستا Nilojamalvandniya
سلام گلم،حالت خوبه؟ بابا چطوره،وضعش تغییر نکرده؟اصن حالشون چطوره؟دکترا خبره امیدوار کننده ندادن؟من ...

سلام نیل جون 

خوب نیست متاسفانه 

دکترا که جوابش کردن و گفتن دیگه هیچ دارویی جواب نمیده 

فقط باید معجزه بشه 

اگه ممکنه دعاش کن 

سلام نیل جون  خوب نیست متاسفانه  دکترا که جوابش کردن و گفتن دیگه هیچ دارویی جواب نمیده&n ...

پناه بر خدا

امیدمون به خودشه ان شاالله که معجزه هم میشه و بابا حالش خوب میشه

سـعدی اگـر عاشـقی کـنی و جـوانـی،عشـقِ محـمد بـس اسـت و آلِ محـمد💚توو هر زمینه ای،بتونم کمک میکنم💚آیدی تلگرامم Nilay291💚آیدی اینستا Nilojamalvandniya

حاج اسماعیل دولابی میگفت «وقتی به خدا بگویی خدایا من غیر از تو کسی را ندارم؛ خدا غیور است و خواسته‌ات را اجابت می‌کند»

خدایا! گره‌های زندگی‌مون رو باز کن، شادی رو بهمون برگردون..

کاش اینجوری بشه و بابام خوب بشه 

میشه،امیدت به خدا باشه مام دعا میکنیم

ان شاالله که میای میگی که بابا خوب شده 

@ahir     @fatemezahra_ashkan     @shm1991     @sorayyaa &nb ...

.

سلام مرسی ک صدام زدی.متم 14 تا مبخونم انشالله ک حالشون خوب بشه

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی