2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 133 پست
خدا نکنه  فقط بابامو دعا کن قلبش اروم بشه  اینهمه داره زجر میکشه

بحق حضرت زهرا به حق این روزهای نزدیک ولادتشون انشالله الساعه شفای کامل و عاجل بگیرن و خدا دلتون رو شاد کنه

سلام😊 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موارد سفارش شده جهت شفای بیماران

موارد سفارش شده از حضرت آیت‌الله‌العظمی بهجت قدس‌سره جهت شفای بیماران:

1. آب زمزم با تربت سیدالشهداء علیه‌السلام مخلوط شود و به نیت شفا میل نماید.

• حضرت آیت الله بهجت در پاسخ به چگونگی انجام این دستورالعمل میفرمودند: مقدارکمی تربت امام حسین علیه‌السلام مثلا به قدر دانه ماش، در یک لیوان آب زمزم مخلوط بفرمایید و مریض صبح و شب یک جرعه (به اندازه یک قاشق چایخوری) به نیت شفا میل نمایند.
  • در مواردی که به دلایل پزشکی یا به هر دلیل دیگر، امکان انجام این کار توسط خود مریض وجود نداشت؛ میفرمودند شخص دیگری به نیابت از وی به همین نیت استشفاء، میل نماید.
  • در مواردی که، تربت سیدالشهدا علیه‌السلام در دسترس نبود؛ می‌فرمودند: می‌توان با تراشیدن مقداری از مهر یا تسبیح تربت سیدالشهداء علیه‌السلام این دستورالعمل را انجام داد.

2. به همین نیت به افراد متعدد صدقه بدهید، ولو به هر کدام زیاد نباشد؛ تا انشاءالله خداوند شفا عنایت فرماید.

3. هفتاد بار سورۀ حمد را به مخلوط آب زمزم و تربت بخوانید و سپس آن را به مریض بدهید تا به‌صورت مرتب هر روز بخورد.

4. به نیت شفا هر روز هفت بار سورۀ حمد را قرائت کنید. و همچنین هر که به عیادت مریض می‌آید به نیت شفا سورۀ حمد را بخواند.

5. مریض پس از نماز صبح دو رکعت نماز حاجت بخواند و پس از آن سه مرتبه بگوید:

اللَّهُمَ‏ اشْفِنِي‏ بِشِفَائِكَ‏ وَ دَاوِنِي بِدَوَائِكَ وَ عَافِنِي بِعَافِیَتِكَ  فَإِنِّي عَبْدُكَ وَ ابْنُ عَبْدِك‏ بِحُرْمَةِ الإمامِ الکاظِم علیه‌السلام.

خدایا، مرا به شفای خود شفا ده و به دوای خود دوا ده و از بلایت عافیتم بخش؛ چرا که من بندۀ تو و فرزند بندۀ توأم.

البته اگر مریض کودک است یا به هردلیلی نمی‌تواند این دعا را خودش بخواند، شخصی دیگر می‌تواند به نیت شفای او، این دعا را به صورت ذیل بخواند:

اللَّهُمَ‏ اشْفِه‏ بِشِفَائِكَ‏ وَ دَاوِهِ بِدَوَائِكَ وَ عَافِهِ بِعَافِیَتِكَ فَإِنَّهُ عَبْدُكَ وَ ابْنُ عَبْدِك‏، بِحُرْمَةِ الإمامِ الکاظِم علیه‌السلام.

خدایا، او(بیمار) را به شفای خود شفا ده و به دوای خود دوا ده و از بلایت عافیت بخش؛ چرا که او بندۀ تو و فرزند بندۀ توست.

سلام😊 
موارد سفارش شده جهت شفای بیماران موارد سفارش شده از حضرت آیت‌الله‌العظمی بهجت قدس‌سره جهت شفای بی ...

عزیز دلم این کارها رو با اعتقاد کامل انجام بدید ، حقیقتا تجربه شده و انشالله شماهم نتیجه میگیرید. 

سلام😊 

خواندم برایشان... ان شاء الله که شفاپیداکنن. توکلتون به خدا باشه هیچ وقت ناامیدنشوید

کاربران گرامی اگرمشکل دارین حاجت دارین مریض دارین وهرچیزدیگرفقط وفقط روی بیاوریدبه وقت سحرگاه..... خدارودروقت سحرگاه بخوانید.... دعا. نماز. وهرچیزدیگررادروقت سحرگاه به جااوریدوبااودردودل کنید به خدای خوبم قسم که بهترازاین سراغ ندارم برایتان......ازنمازشب غافل نشین..... خدارودروقت سحرگاه پیداکنیدکه ازهروقت دیگربیشتردرکنارتان احساسش میکنید... اللهم عجل لولیک الفرج                10صلوات برای ظهوراقاامام زمان (عج) 10صلوات به نیت همه کاربران این سایت.....التماس دعا
خواندم برایشان... ان شاء الله که شفاپیداکنن. توکلتون به خدا باشه هیچ وقت ناامیدنشوید

ممنون که اومدین 

خواهش میکنم بابای منو تو نماز و دعاهاتون یاد کنین 

خیلی داره سختی میکشه

عزیزم من به جز حمد برا بابت انرژی مثبت هم میفرستم  اگه دوست داشتی خودتم استغفار کن به نیت حال ...

مرسی دوستم 

دیشب همه مون بالاسرش بیدار بودیم تا صبح ذکر و دعا و نماز تا ۸ صبح خوابش برد 

فکر کردم بیدار بشه خوب میشه باز بیدار شده و داره گریه میکنه 

مرسی دوستم  دیشب همه مون بالاسرش بیدار بودیم تا صبح ذکر و دعا و نماز تا ۸ صبح خوابش برد  ...

استغفار یه چیز دیگس اصلا من دارم الان برا بابات میگم باعث میشه انرژی مثبت بره سمتش منفی ها بره الحمدالله هم همینطور

از ته دلم براش دعا میکنم.❤  انشاااالله دردش همینجا بمونه و تموم بشه. دعام زود میگیره. البته برا بقیه. نه خودم. 😑

مصرف وای فای رو تو خونتون به حداقل برسونید. نزدیک سرش گوشی موبایل نذارید‌. 

تومورش رو عمل نکردن؟؟؟

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔