2777
2789
عنوان

هرکی بیاد بزرگترین دروغ عمرشو که گفته بگه !!

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 135 پست
😂😂👌👌 دیگه پیش میاد دیگه

جالب اینجاست که بازم ازش خرید کردیم خیلی بانمک بود 

یکی نبود بگه بهش مگه مجبوری دروغ بگی؟ 

از تو مغازه تا هتل خندیدیم بهش اون خودشم دیگه نتونست حرف بزنه از بس خندید 😂

ولی خدا وکیلی این پسر خوبی بود ولی بقیه پسرا خیلی اذیت کردن مارو از مشهد انتظار بیشتری داره آدم 

خیلی وضعیت داغونه من که تهران تنها میرم ولی مشهد اصلا نمیتونم تا سر کوچه تنها برم 

رسیدگی کنید بابا 

باتچکر#  

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر
😂😂😂 نه اون زمان نمیدونستم کائنات هست.

متولد 45 یا 45 سالتونه؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جالب اینجاست که بازم ازش خرید کردیم خیلی بانمک بود  یکی نبود بگه بهش مگه مجبوری دروغ بگی؟  ...

معمولا فروشندهدها همیشه زبون میریزن کلا از فنون فروشندگی 😁

نمی‌دونم چرا همه مسافرا از مردم مشهد بد میگن

😑😑😑😑 ۱۹ سالمه

ببخشید پروفایلتو ندیدم اول

اخه همچین از گذشته حرف زدی 

گفتم الان پنجاه سالته  

موفق باشی 

تقریبا جای پسرمی 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
معمولا فروشندهدها همیشه زبون میریزن کلا از فنون فروشندگی 😁 نمی‌دونم چرا همه مسافرا از مردم مشهد بد ...

فردا چادر سرت کن روتم بپوشون سرتم بنداز پایین با سرعت از جلو مغازه ها رد شو بازم اذیت میکنن! 

دیگه صورتمان هم پوشوندیم فایده نداشت! فوق العاده هم بوی سیگار میاد تو خیابون 

یکی مثل من میمیره تا برسه به حرم 

جدی چرا اینطوریه؟ 

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر
معمولا فروشندهدها همیشه زبون میریزن کلا از فنون فروشندگی 😁 نمی‌دونم چرا همه مسافرا از مردم مشهد بد ...

امشب نه تنها جواب دروغ های خودتو میدی بلکه باید جواب اذیت همه مغازه دار هارو بدی و جواب تمام سیگاری ها 😐😂

فردا چادر سرت کن روتم بپوشون سرتم بنداز پایین با سرعت از جلو مغازه ها رد شو بازم اذیت میکنن!  ...

نمیدونم چرا اینجوریه 

من خودم تهران و قشم زیاد میرم واقعا تفاوت حس کردم.

اما نمیدونم چرا اینجوری.

هنوز هستن کسایی که با تیکه انداختن میخوان مخ بزنن.

نمی‌دونم چرا

امشب نه تنها جواب دروغ های خودتو میدی بلکه باید جواب اذیت همه مغازه دار هارو بدی و جواب تمام سیگاری ...

😂😂

چاره چیه 

قصد داشتم ساعت یک بخوابم

صبح زود باید برم دنبال نامزدم

ولی الان ساعت ۲😂😂

😂😂 چاره چیه  قصد داشتم ساعت یک بخوابم صبح زود باید برم دنبال نامزدم ولی الان ساعت ۲😂😂

وای برو بخواب خب دیر بری ناراحت میشه 

اصلا میدونه نی نی سایتی؟ برم بش بگم؟ 

وای برو بخواب خب دیر بری ناراحت میشه  اصلا میدونه نی نی سایتی؟ برم بش بگم؟

نه دیر که نمیرم گوشیمو از ساعت ۵ الارم میزارم تا ۶ که ۷ بیدار بشم😂

نه به اونم گفتم میرم بخوابم اومدم اینجا ی چک کنم موندگار شدم😑

نه دیر که نمیرم گوشیمو از ساعت ۵ الارم میزارم تا ۶ که ۷ بیدار بشم😂 نه به اونم گفتم میرم بخوابم اوم ...

بهش بگو اینجایی شاید اگه بعدا بفهمه ناراحت بشه