2821
2789
چیشده آیسا 😒

شب جمعه و تنهایی 

های های 

با نهال میریم خصوصی 

😎😎😎میخوای با تو عم بیام ب قول نهال خاطره بسازیم؟

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

🤩آره تورییی

جون جون 

نی‌نی یار بیاد بهمون یه شب جمعه ای نشون بده کیف کنیم اصن

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

ما که از سر شب تو تختیم با هم😊😉

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟
شب جمعه و تنهایی  های های  با نهال میریم خصوصی  😎😎😎میخوای با تو عم بیام ب قول ن ...

والا نهال هر روز منو ب زور میبره پشت سایت همین امروز صبح گفت دلبری نکن شب جمعس میدزدمت 😐😐😐😆

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
جدیدی ولی فکر نکنم بدونه نت بده ها

من هروقت شارژ ندارم وصل میشم تو روبسکا یکم اذیت میکنه ولی دانلود میشه تو نت بزن کانال روبیکا سریال پارسی برات میاره 

اره بابا تا الان ۲۴ قسمتو رایگان دان کردم 🤪🤪

عادت دارم به نبودنش

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
جون جون  نی‌نی یار بیاد بهمون یه شب جمعه ای نشون بده کیف کنیم اصن

😂من تودم هفته پیش با نی نی یار شب جمعه گرفتم بابا

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
والا نهال هر روز منو ب زور میبره پشت سایت همین امروز صبح گفت دلبری نکن شب جمعس میدزدمت 😐😐😐😆

پشت سایت به به😍😍دلم خواس😂😂

دستتو بده بریم 

من از‌نهال بهترم 😂😎