2777
2789
عنوان

تنهایی من

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 35 پست
فقط مواظب باش دوستیتون جوری نباشه که از همه چیز بیفتی و چند سال عقب بمونی از زندگی

اگه پیدا بشه از توصیت استفاده می کنم _ من آدم میانه رویی ام و هر چیزی رو بجاش می خوام. 

این دوستی رو هم برای تنهاییم می خوام چه بسا که شاید ازدواج هم فکرم باشه برای آینده 😕

سلام داداش_ حرفت درسته _ و من متنفرم از تیکه انداختن به دختر ها. چون کار زیبایی نیست . و تنها دلیلم ...

اول که من داداش نیستم😁

مورد مناسب خودش سر راهت به موقعش قرار میگیره    با هرکسی دیدی شروع چت نکن خب  انتخاب درست خیلی مهمه  اگر پشت کنکوری هستی که الان اصلا موقع خوبی واسه این کار نیس 

چرا تنهاییتو با دوستات پر نمی کنی؟   چرا هدف مشخص نمیکینی واسه ایندت  شغلت  درست  یه خورده صبر کن  وقتی تا الان دوست دختر نداشتی  یه چند سال دیگم صبر کن و درست بخون و دانشگاه و شغل مناسبی پیدا کن و تنهاییتو با همسرت پر کن

اگرم نه که همون که اول گفتم بیشتر از این طریق دوست یابی میکنن دختر پسرا گمونم😐😁🤦🏻

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اول که من داداش نیستم😁 مورد مناسب خودش سر راهت به موقعش قرار میگیره    با هرکسی دیدی شرو ...

ببخشید اجی 🤦‍♂️😅

اتفاقا شغل و هدفم معلومه و آینده خوبی دارم چون خدا بزرگه و بیش تر هم تو همین فکر ازدواج بودم _ ولی چند سال صبر _ حتی به خدا هم میگم _ میگم خدا تا کی صبر ؟ _ سخته اجی خیلی سخت🤦🏼‍♂️

ولی مرسی که با حرفات کمی ارومم کردی 

می دونی منم کنکوریم 😶 حداقل این تمرکز منو بهم نمیریزه باعث می شه بیش تر برای کنکور بخونم _ و چه اش ...

ببین گوش کن چی میگم  یه سال از این فکر بیا بیرون   درست رو بخون دانشگاه عالی و مناسبی قبول شو وارد احتماع میشی  با دختر های زیادی برخورد میکنی  و کم کم اشنا میشی  الان تو حساس ترین موقعیت هستی   این یه سال رو خودت دوست خودت باش دور دوستای پسرت هم خط بکش  و از فکر دوست دخترم بیا بیرون

الان مطمعنا درک نمیکنی چی میگم  اما یه روز میرسی به حرفم  تو تا الان دوست دختر نداشتی امسالم روش  این اصلا موضوع اصلی زندگی تو نیست موضوع اصلی زندگی ایندت همین کنکوره

اگر میخوای یه جوون 25  26 ساله الاف بیکار باشی که شغل که نداره هیچ  زنم بهش نمیدن  نخون درس 

اینی که میگی دوست دختر دارم درسمم میخونم کاملا اشتباست  مضخرف ترین حرف دنیاس

پارسال نداشتی درستو خوندی

اوووف چقد بگم😂🤦🏻

یکی خودمو نصیحت کنه

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞
ببخشید اجی 🤦‍♂️😅 اتفاقا شغل و هدفم معلومه و آینده خوبی دارم چون خدا بزرگه و بیش تر هم تو همین فکر ...

یه جوری میگی سخته   تا کی صبر کنم  انگار چندسالته حالا   تو الان دقیقا اول راهی  اول اولش  

ببین گوش کن چی میگم  یه سال از این فکر بیا بیرون   درست رو بخون دانشگاه عالی و مناسبی قبول ...

تمام حرفات عین حقیقته و با پوست و استخون درک می کنم 

و باید همین کارو بکنم فکر کنم 😔 با اینکه خیلی سخته 

باید همین طور باشه _ اگه خدا یاری کنه _ 

چون اینکار دقیقا مث اینه که بخوای از یه کوه برفی بالا بری ولی ممکنه با یه حرکت اشتباه دوباره وارد این قضیه بشی .

امید  و ارم خدا یاری کنه 

🤲🏻🤲🏻

یه جوری میگی سخته   تا کی صبر کنم  انگار چندسالته حالا   تو الان دقیقا اول راهی   ...

😂نسبت به عملکرد بقیه گفتم 

ولی درکل و در معنای حرفت کاملا درک می کنم و درست هم میگی 

تمام حرفات عین حقیقته و با پوست و استخون درک می کنم  و باید همین کارو بکنم فکر کنم 😔 با اینکه ...

ببین امیدورام حرفات واقعا از ته دلت باشه

این خیلی خوبه که جبهه نگرفتی  اکثرا جبهه میگرن

این ینی به این درک رسیدی که ایندت به چی یستگی داره   پس صبر کن بزار هرچیزی به موقع خودش انجام بشه  یه سال چیزی نیست  چشمت رو هم بزاری تمومه  نزار این یه سالو الاف بشی و بعدا پشیمون  بزار 10سال دیگه اینقد میخندی به حس های الانت

😂نسبت به عملکرد بقیه گفتم  ولی درکل و در معنای حرفت کاملا درک می کنم و درست هم میگی

بقیه رو بیخیال  تو چکار بقیه داری  بقیه ایندشون واسشون مهم نیست  الان متوجه نیستن دارن چیکار میکنن  تو خودتو تلپی ننداز تو چاه اونا

درضمن تنها نیستی خدا رو داری  خودت رو داری  تلقین نکن ضعیفی

ببین امیدورام حرفات واقعا از ته دلت باشه این خیلی خوبه که جبهه نگرفتی  اکثرا جبهه میگرن این ی ...

اره به این درک کاملا رسیدم و وقتی حرف حقه جبه او جنگ نداره چون واقعیته 

ولی صبر کردن سخته که یه جوری باید تحمل کرد دیگه 

۱۰ سال نمی تونم صبر کنم (شوخی)😂😂

اره به این درک کاملا رسیدم و وقتی حرف حقه جبه او جنگ نداره چون واقعیته  ولی صبر کردن سخته که ی ...

1سال   اصلا سخت نیست

این فکر اومد تو ذهنت نیشگون از خودت بگیر  تست هاتو بزن😂