بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هفته پیش همین طور شبی ساعت ده و ربع شب یهو یه درد بدی زیر دلمو گرفت و همزمان کیسه ابم پاره شد .تا رفتم بیمارستان تو نیم ساعت سه بار دیگه هم گرفت وقتی پذیرش شدم دیگه فاصله دردا به ۵ دقیقه رسید ساعت ۵ صبح ۷ سانت بودم و ساعت ۹ و نیم صبح زایمان کردم من خیلییییی درد کشیدم خیلی زایمانم سخت بود بخیه هم زیاد خوردم امید وارم شما مثل من نباشی
عزیزم....زایمان اول سخته کلا...دمنوش چیزی نخوردی؟؟الان حالت چطوره بخیه هات خوب نشده؟
ن دمنوش نخورده بودم
بخیه هام ک افتضاح
هنوز نتونستم بشینم کلا دراز کشیدم به پهلو میشم بچه شیر میدم اما کسایی بودن اونجا قشنگ مینشستن بچه شیر میدادن و میگفتن دو تا بخیه خوردن چهار تا بخیه خوردن همه مثل من نابود نبودن ک
وای منم ۱شنبه سزارین میشم پش م ام ریخت با تعریفای شما😭😭😑😑
بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم سختیهاااا کشیدم الهی نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤