2777
2789
اگه دلایل مخالفتشون غیر منطقی باشه دین هم اجازه داده بدون موافقت پدرومادر ازدواج کنی

من پدر مادرم 

دلیلشون منطقیه 

ولی من تنها ازشون خواستم یه بار ببیننش و بعد بگن نه 

چون عشقم هم همینو میخواست و هی میگفت میخوام خانوادتو ببینم 

تا بدونم تمام تلاشمو کردمو بعد بگم نشد

چرا ندیده میگن نه 

من یکسال در کمال احترام بهشون اصرار کردم 

تا جایی که خانوادم گفتن نمیخواد سرکار بری

که بینتون فاصله بیافته

دلیلشم اون اقا یکبار  به مدت چند ماه قبلا عقد ناموفق داشته چند سال پیش 

با یکی از فامیلای دورشون

به نظرت من کار بدی کردم؟

من فقط میخواستم بعدا پشیمون نشم

و خواسته ی دل عشقمو انجام بدم.

در ضمن جایی که کار میکردم 100 در 100 مورد تایید پدرم بود که من وارد این کار شدم

چه حقوق عالی ای داشتم الان 29 سالمه خونه نشین شدم    

عشقم احساسم کارم همه تموم شد

اخه الان من نشستم تو خونه کسی منو میبینی 

که بیاد خواستگاری؟

من پدر مادرم  دلیلشون منطقیه  ولی من تنها ازشون خواستم یه بار ببیننش و بعد بگن نه  ...

چی بگم والا ان شاءالله خدا خودش کمکت بکنه میدونم مجردی سخته

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا سخت نیست عاشق شدن سخته  شما چند سالتونه

18

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
متاهلی؟

نه