2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینایی ک میگن توازدواج کن علاقه بوجود میاد حرف مفت میزنن منم خودم ازدواجم سنتی بوده ولی باید ت ...

اره قبول دارم حرفتو.ولی دیگه سنم داشت میرف بالا گفتم لابد علاقه بعدش بوجود میاد .نمیدونم بخدا دارم دیوونه میشم هیچی خوشحالم نمیکنه

اره قبول دارم حرفتو.ولی دیگه سنم داشت میرف بالا گفتم لابد علاقه بعدش بوجود میاد .نمیدونم بخدا دارم د ...

اگه شوهرت مرد محترمیه ادم خوبیه اخلاقای بدنداره سعی کن ب رفتارای خوبش توجه کنی البته واقعاسخته ولی توسعی خودتوبکن حالابامشاوریاهرچیزدیگه.ولی اگه دیدی واقعاحسی بش نداری و کنارش اذیتی خواهشاقبل عروسیت یه فکراساسی کن

همه میگن تلقین کن ولی نمیدونم چطوری خیلی سخته

نه سخت نیست

اول اینکه سعی کن همیشه به خوبیاش فکر کنی

خوبیاشو برا خودت بزرگ کن

ب خودت بگو تو ذهنت و یا گاهی زمزمه کن عاشقشم خیلی دوسش دارم اون بهترین مرد دنیاس و نفس عمیق بکش ولبخند بزن

منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو‌ شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….

اگه شوهرت مرد محترمیه ادم خوبیه اخلاقای بدنداره سعی کن ب رفتارای خوبش توجه کنی البته واقعاسخته ولی ت ...

اره خوبه البته ی اخلاقای بدی هم داره ولی خب اینکه منو خیلی دوس داره محبت میکنه .به طلاق هم نمیتونم فک کنم چون مامانم مریضه قلبش ناراحته قند داره نمیخوام ناراحت بشه این چند ماه هم فقط ظاهر سازی کردم و تحمل کردم الان فقط دنبال راهکار میگردم ک خوب بشم.همش میگم قرص سرترالین بخورم قرصای ضد افسردگی بخورم حالم خوب بشه بیخیال بشم 

نه سخت نیست اول اینکه سعی کن همیشه به خوبیاش فکر کنی خوبیاشو برا خودت بزرگ کن ب خودت بگو تو ذهنت ...

ای جااااانم مرسی از انرژی مثبتت عزیزم.حتمن اینکارو میکنم تا حسم پیدا بشه عزیزم.بیشتریا راهکار طلاق میدن ولی من ک ۳۵ سالمه جدا بشم دیگه فک نمیکنم مورد خوبی باشه و بای دختر طلاق گرفته ازدواج کنه.میخوام خودمو درمان کنم و خوب بشم

اره خوبه البته ی اخلاقای بدی هم داره ولی خب اینکه منو خیلی دوس داره محبت میکنه .به طلاق هم نمیتونم ف ...

قرص ضدافسردگی؟اصلاباخودت اینکارو نکن  اگه میخوای سرت گرم بشه وبیخیال بشی فقط برودنبال ورزش هرورزشی ک بش علاقه داری کتاب بخون تفرسخ برو کنارهمسرت شادباش هر ادمی اخلاقای خوب وبد داره هیچ انسانی کامل نیست همین ک شوهرت دوستت داره بهت محبت میکنه خودش نعمته عزیزم سعی کن قدر داشته هاتو بدونی  وحتما مشاور برو خیلی خوبه 

قرص ضدافسردگی؟اصلاباخودت اینکارو نکن  اگه میخوای سرت گرم بشه وبیخیال بشی فقط برودنبال ورزش هرور ...

مشاور نداره شهرمون وگرن میرفتم از اون روزا.ورزش هم میکنم من ۱۵ ساله والیبال بازی میکنم.از وقتی عقدم حس همونم ندارم یکی در میون میرم

مشاور نداره شهرمون وگرن میرفتم از اون روزا.ورزش هم میکنم من ۱۵ ساله والیبال بازی میکنم.از وقتی عقدم ...

اشتباه میکنی.خودتم یجورای بیخیال زندگیت شدی انگار خودتم دوست داری تو این وضع بیحالی بمونی. حالا ک میگی قصد طلاق نداری ودلایل محکمم داری برا طلاق نگرفتن پس با تموم وجود باید تلاش کنی برابهترشدن زندگیت حداقل بخاطر مادرتون ک میگی قلب مریضی هم دارن شاید ب روت نیاره ولی مطمئن باش با یه نگاه ب صورتت میفهمه ک اززندگیت راضی یانه. عزیزم خیلیا هستن شوهرمعتادخلافکار...دارن شما ک الحمدالله شوهرخوب وسربراهی داری پس بجنگ برازندگیت با حال خوب باانرژی مثبت با فکرای قشنگ با شکرگزاری داشته هات بخدا حال دلت ازاین رو ب اون رومیشه