2777
2789
هیچی پرسپولیس با نتیجه ۲-۲خوشحال شاد وخندان با تجویز شیاف که از خوشحالی به خودشون نرینن رفت خونشون😂 ...

خوشحالی پرسپولیس بخاطر صدر و ۸ تا اختلافه عزیزم وگرنه مساوی با تیم چهارم جدول خوشحالی نداره شما باید الان عروسی بگیرید ک اجازه دادیم تو کورس بمونید حداقل دلتون نشکنه😁😁😁

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا ی کاری میکنن ک اخرش ب زورم ک شده پرسپولیس گل بزنه 

😤داورِ لعنتی،از کنار بازیکنای پرسپولیس باد رد میشد،خطا میگرفت.حالم به هم خورد از این فوتبالِ کثیف

لطفا واسه نیتم یه صلوات بفرستید :)🌹
😤داورِ لعنتی،از کنار بازیکنای پرسپولیس باد رد میشد،خطا میگرفت.حالم به هم خورد از این فوتبالِ کثیف

کثیف تر از سیاست فوتبال من ندیدم

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
با کمک داور،مساوی شد.گلِ آفساید برای شانسپولیس

داور پرسپولیسیه وزیر پرسپولیسیه روحانی پرسپولیسیه اقای خامنه ای هم پرسپولیسیه اگه کسیم موند اضافه کنید😂😂😂😂😂😂

خوشحالی پرسپولیس بخاطر صدر و ۸ تا اختلافه عزیزم وگرنه مساوی با تیم چهارم جدول خوشحالی نداره شما باید ...

داور جونتون با برادرش وظیفشو خوب انجام داد.آنچه که عیان است،چه حاجت به بیان است،😂😂😂قشنگ معلوم بود برد حقه استقلاله

حیف دیاباته امروز نبود

اره 

دیدی اون بازیکن  عقده ای اداش و در اورد کارت زرد گرفت 

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
داور پرسپولیسیه وزیر پرسپولیسیه روحانی پرسپولیسیه اقای خامنه ای هم پرسپولیسیه اگه کسیم موند اضافه کن ...

حیف که واقعیت با شوخی قاطی شده،و ارزشش اومده پایین و کسی جدیش نمیگیره...ولی دقیقا همینی هست که گفتی

داور جونتون با برادرش وظیفشو خوب انجام داد.آنچه که عیان است،چه حاجت به بیان است،😂😂😂قشنگ معلوم بود ...

تا بوده حیدری برای شما سوت زده عشقم دیگه همه بیژی جونو میشناسن😁

اره  دیدی اون بازیکن  عقده ای اداش و در اورد کارت زرد گرفت

علیپور عقده ای بودنشو نشون داد.ما هم باید مثلِ این لنگیا چندتا حاشیه درست میکردیم تا وقتِ بازی نیرفت.حیف که ما عادت به این چیپ بازیا نداریم

اره  دیدی اون بازیکن  عقده ای اداش و در اورد کارت زرد گرفت

همش خطا میکرد؛کلا باد از کنارشون رد میشد داور خطا میگف

ینی تا بوده همین بوده

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡
داور پرسپولیسیه وزیر پرسپولیسیه روحانی پرسپولیسیه اقای خامنه ای هم پرسپولیسیه اگه کسیم موند اضافه کن ...

جهانگيرى. جهانگيرى رو فراموش كردن😅

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"
تا بوده حیدری برای شما سوت زده عشقم دیگه همه بیژی جونو میشناسن😁

شما برید توشحالیتونو بکنی  بابا😂😂😂 یجوری خوشحالن انگار  قهرمانِ آسیا شدن😂😂 میترسم اگه قهرمانِ آسیا بشید از خوشحالی قلبتون وایسه،به اهدای جام نرسید😂😂 فرق استقلال و پرسپولیس همینه دیگه،شما از مساوی گرفتن دارید بال در میارید،ما ناراحتیم