2777
2789
عنوان

عروسی خواهرشوهر برم‌ یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1903 بازدید | 174 پست
مامانم دوست نداشت شوهرمو ناراضی بود همیشه دعوام میکرد و بد شوهرمو میگفت ا وایل همش دعوا داشتیم به خا ...

اوه اوه پس حرفاتو زیاد به مامانت نگو وگرنه مثل مامان من میمونی بین شوهرت و مادرت آخرشم عصبی میشی، اگه میخوای زندگی کنی با شوهرت حرفای مامانتو همون خونه مامانت جا بزار. من دخترداییم برای حفظ زندگیش از مادرش گذشت الانم ۲۰ ساله داره زندگی میکنه اگه به حرف مادرش بود هنوزم کتک میخورد. اوایل زندگیش مامانش شیرش میکرد شوهره هم میگرفتش به کتک. یه بار دماغشو شکسته بود شوهره خونین مالین اومد خونه مادربزرگم من با اینکه بچه بودم اون وضعش چون وحشتناک بود یادم مونده. مادر من همیشه بین خونواده اش و بابام در عذاب بوده خونوادش بابامو زیاد تحویل نمیگرفتن مامانم خودش انتخاب کرده بود . الان مادربزرگم فوت شده مامانم اعصابش به خاطر اون روزاش داغونه هر روزم سردرده. اگه شوهرت قابل تغییر نیس منعطف باش زیادم طرف خونوادت نباش.

واین نیز بگذرد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه اوه پس حرفاتو زیاد به مامانت نگو وگرنه مثل مامان من میمونی بین شوهرت و مادرت آخرشم عصبی میشی، اگ ...

شوهرمو دوست دارم اهل شوخی و خنده هست ولی اخلاقش با خانوادم جور نمیشه مامانم میخوا د هر شب اونجا باشیم یا با بابام تو کشاورزی و اینا کمک کنه شوهرم میگه من به بابام کمک نمیکنم برم به بابای تو کمک کنم پسراش کاراشو کنن 

صفحه قبل علت دعوارو گذاشتم خوندی

به نظرم بری بهتره 😒

سعی کن ب مشگلات پایان بدی ..

اگه تو لج کنی شوهرت لج کنه که نمیشه 😒

شما برو احترامت رو بزار .اینجوری بخدا بهتره شرمندگی همه رو میبینی ..سعی کن خوب تا کنی .میدونم اونا بدن 

ولی سیاست داشته باش

شوهرمو دوست دارم اهل شوخی و خنده هست ولی اخلاقش با خانوادم جور نمیشه مامانم میخوا د هر شب اونجا باشی ...

چه شبیه مامان منی تو، مامان منو هم مامانبزرگم میگرفته به کار از بقیه دختراش و عروساش توقع نداشته. الان هرجا روانشناس میبرم مامانمو بهش میگن مادربزرگم بهش ظلم کرده و روان درب و داغونش برای همونه. درسته پدر و مادرتن اما تعادل ایجاد کن وگرنه این وسط تویی که اذیت خواهی شد. لابد تو هم میای به شوهرت میگی برو به پدرم کمک کن؟ خب عزیز من داماد و عروس نوکر و کلفت نیستن. هوای زندگی خودتو داشته باش به مرور هم به خونوادت حالی کن که شوهر کردی و از اون خونه رفتی کاری کن انتظاراتشون ازت کم بشه. اگه شوهرت خوبه بچسب به زندگیت. به خونوادت هم در حد تعادل کمک کن.

واین نیز بگذرد....

2790
2778
2791
2779
2792