2777
2789

استقلالی ها اینجا تاپیک پرسپولیسی ها هستشاااا😆😆😆😆

شما برید با گلی که زدید فعلا خوش باشید چون اولی و آخرین گلی بود که زدید😂😂😂

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

استقلالی ها اینجا تاپیک پرسپولیسی ها هستشاااا😆😆😆😆 شما برید با گلی که زدید فعلا خوش باشید چون او ...

اوف بوس رو لپت😂

کسیو جدی نگیرید،چراشم از کسایی که جدی گرفتن بپرسید؛

نهال از  نوشابه دیروزی بده ب من  حنجرم میسوزه انقد جیغ کشیدم از خوشحالی

😂😂😂😂🍺بیا جاش از اینا بخور😈

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

یاشاسین پرسپولیس

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤❤❤❤❤

❤❤❤❤

❤❤

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
کدوم تیمی؟ من و @آیسایا   و @_nilay     😍👈❤❤😎

🙆‍♀️ جونم قرمزته

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

نه پرسپولیس ❤❤❤❤🙈🙈

😬😬😬ولی از استقلال خوشم نمیاد ندانم چرا

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
اسلام ک ب خطر نمیوفته؟😂

😂ن ی باره