ادمکم مدیر عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 852 عنوان روتین حمام✌ | مشاهده متن کامل بحث + 4884 بازدید | 26 پست بیاین بگین قبلو بعد از حمام چ کارایی انجام میدین برا پوست و مو و...واگه از نرم کننده چیزی استفاده میکنین ک نتیجه گرفتین حتمن اعلام کنین مام استفاده کنیم🙌👐 شاید باورتون نشع ولی این ایموجی 🙏🏻 برای تشکر کردن و دعا نیست بلکه به معنیع بزن قدشع🔫😹یه عمر هممون ایسگا شدیم😹 1398/11/17 | 15:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیسکیت_مادرباطعم_عمه عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 187 بعد از حموم میگن روغن زیتون خوب نیس نیم ساعت قبل حموم بزنید میشوره میبره که تو پلنگ مني منو چنگ میزني
شکلات_عسلی عضویت: 1392/02/09 تعداد پست: 92971 قبلش روغن زیتون به موهام میزنم.موهامم فقط یبار با شامپو موهیتو کلیر میشورم نرم کننده اینا دیگه نمیزن ... منم فیروز میزنم بوش خیلی خوبه البته کم میزنم در حدی که بوی خوب بگیره
مامان_دوتا_نینی عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 2893 قبلش که هیچی تو حموم شامپو بدن بعدش اسکراب بدن نرم کننده و شامپو سرمهم نمیدونم اسمش چیه ولی بعدش دیگه نیازی به اتومو ندارم شکر خدا شوینده صورتمم همونجا میزنم بعد حمام هم لوسیون بدن و روغن ارگان و خوشبو کننده و این دنگ و فنگا فرشته های کوچولوی من ...
simsim73 عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 5117 منم فیروز میزنم بوش خیلی خوبه البته کم میزنم در حدی که بوی خوب بگیره من بخاطر بوش نمیزنم.چون موهام خییییلی بلندو حجیمه میزنم که شونه کردنش راحت شه
رویـــــاتونم عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 1093 میشوره میبره که اگه روغن رومو باشه چند روز همه الودگی هارو جذب میکنهبعداز نیمساعت اینا مو روغنو به خودش جذب میکنه و اثرشو داره اینو یادت نره که یکی هست اون بالا همیشه حواسش بهت هست همیشه شکرگذار باشه هر چند زندگی باب دلت نیس🤍
یاس۶۵سابق عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 4197 شامپو سر، نرم کننده، ماسک مو که نیاز به ابکشی دارهبرای بدنم هم شامپو بدنبعد حموم لوسیون بدن، برای صورتم اول ابرسان بعد مرطوب کننده، برای موهام اسپری دوفاز
دختربهاااار عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 41943 میرم حموم اول شامپو سر بعد صابون واسه بدن بعد شامپو بدن اخر سر هم یکم نرم کننده مو. بیرون هم بیام گاهی اوقات کریستال مو میزنم و مرطوب کننده برای بدن. مام و بادی هم میزنم همیشه وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
بیسکیت_مادرباطعم_عمه عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 187 اگه روغن رومو باشه چند روز همه الودگی هارو جذب میکنه بعداز نیمساعت اینا مو روغنو به خودش جذب میکن ... عههه پ من این همه سال اشتبا میزدم😂😂 تو پلنگ مني منو چنگ میزني
رویـــــاتونم عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 1093 عههه پ من این همه سال اشتبا میزدم😂😂 اره گلم😉 اینو یادت نره که یکی هست اون بالا همیشه حواسش بهت هست همیشه شکرگذار باشه هر چند زندگی باب دلت نیس🤍
n_m_n_m عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 162 من بعد از شامپو ماسک مو میزنم.خیلی خوبه.موهامو نرم و لخت میکنه چون بعد از رنگ موهام خشک و بدح ... چه ماسک موی استفاده میکنی موهای من موج داره لخت میکنه🤔