2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا آخه

😐😐😐عزیزمممم

حس ششم الکی ک نیس مگ میشه یکی ارراه برسه بگه حس شیشم دارم توفلان میشی بهمان میشی

دعا کنید حاجت روابشم❤مریم هستم.تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به آرزومه دوستای قشنگم خوااااهش می کنم اگه امضامو می بینین برام دعا کنید حتی یک صلوات. حال دلم خوب نیست. خدا دعای بنده هاش در حق دیگران رو محاله مستجاب نکنه. برام دعا کنید که دلم خیلییییی شکسته. به امید روزی که بیام اینجا تاپیک بزنم بگم آروم شدم... دوستتون دارم💓 و از ته قلبم براتون خواستار آرامشم💓/ ممنون میشم اگه تاپیک دعا یا ختم بود صدام کنید💓اگر نبودم خواهش میکنم منشنم کنید که بقیه برای حل مشکلم دعا کنن💓/ خدایا به حق پنج تن، به حق قرآنت، به حق عصر، شمس و قمری که بهشون قسم خوردی، دستمو بگیر... خدایا می دونم تااخر سال همه چی تمومه و اون حاجتی که میخوام رو گرفتم... می دونم اون روزا از خوشحالی می افتم به سجده... الهی امیدم فقط تویی... کمکم کن... و ببخشم می دونم همه این دردا بخاطر گناه خودمه...💓

😂😂😂😂😂😂😂😂واااااااای خدایا.

اومدی بپرسی همع برعکس فک کردن داری میگی حس ششم دارم و حسمم اینه ک با اونی ک دوسش دارم ازدواج میکنم.

بجای اینکه سوالی بپرسی خبری گفتی😂😂😂😂😂😂😂وای خدایا مردم از خنده😂😂😂

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی
😐😐😐عزیزمممم حس ششم الکی ک نیس مگ میشه یکی ارراه برسه بگه حس شیشم دارم توفلان میشی بهمان میشی

واسه تفریح خوبه

تدبیر کند بنده و تقدیر نداند، تدبیر ب تقدیر خداوند نماند
😂😂😂😂😂😂😂😂واااااااای خدایا. اومدی بپرسی همع برعکس فک کردن داری میگی حس ششم دارم و حسمم اینه ک ...

ی علامت سوال نزاشتما😁

تدبیر کند بنده و تقدیر نداند، تدبیر ب تقدیر خداوند نماند
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز