2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دیشب یه بوی قرمه ای راه انداخته بود بیا و ببین 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2642 بازدید | 105 پست
من فقط مرغ ندارم یکدفعه شد جابه جاییم.تند تند دارم مصرف میکنم یخچالو چون کسی نیست وسایلامو پیشش بذار ...

برای منم هیچکس نیست چون با مامانم داریم میریم

پسرم ❤❤😍😍😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهی دارم یک بسته با سبزی کوکو

همون ماهی بهتره...همونو کباب کن... ترجیحا جلو در خونه مادرشوهر باشه...تا بهتر جواب بده😆😆😆😆

فان#  

یافاطمه زهرا...میخام روز زن کادومو از خودت بگیرم.....بی بی چک+ میخام مادر مهربوووووون😘😘😘یه نی نی پسر سالم وصالح باردار بشم ان شالله😊😊😊
همون ماهی بهتره...همونو کباب کن... ترجیحا جلو در خونه مادرشوهر باشه...تا بهتر جواب بده😆😆😆😆 فان ...

شوهرم ناراحت بود خیلی گفت کباب میخوریم جمعه😂

پسرم ❤❤😍😍😘😘
برای منم هیچکس نیست چون با مامانم داریم میریم

چه خوب...چند روز دیگه جابه جا میشی...جمع کردی چیزی؟؟

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄
چه خوب...چند روز دیگه جابه جا میشی...جمع کردی چیزی؟؟

ما ایشالا ۲۷ ام میریم دارم جمع میکنم میگم برم یه بسته چرخ کرده بخرم میخوریم تا اون وقت؟

پسرم ❤❤😍😍😘😘
احتمالا اون روز هم غدا نیست خواهرم گفت میگم بیاین خونه ما 

روز اسباب کشی شوهرم اینقدر کار کرد ناهارم نبود منم نون و مربا خوردم.بعد مادرو خاهراش میگفتن چه لاغر شدی به شوهرم.همش دختراش دعوت بودن من و شوهرمم هم وضع مالیمون خوب نیست

همین که داری از همسایگی مادرشوهرت دور میشی،کلی خوشحالی داره💃💃💃💃💃

اگه من یه روزی از پیش مادرشوهرم برم..تا یه هفته از خوشحالی لب به غذا هم نمیزنم

یافاطمه زهرا...میخام روز زن کادومو از خودت بگیرم.....بی بی چک+ میخام مادر مهربوووووون😘😘😘یه نی نی پسر سالم وصالح باردار بشم ان شالله😊😊😊
 دیوونه راهکارهات شدم😆😂😂😂

قوربونت برم... چیکار کنیم دیگه، میخاییم به دوستمون کمک کنیم...😆😆😆😆

ما ایشالا ۲۷ ام میریم دارم جمع میکنم میگم برم یه بسته چرخ کرده بخرم میخوریم تا اون وقت؟

اره یدونه نیم کیلویی بخر مصرف میشه ۱۰ روزه.ما دوشنبه سه شنبه میریم ان شاء الله

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄
همین که داری از همسایگی مادرشوهرت دور میشی،کلی خوشحالی داره💃💃💃💃💃 اگه من یه روزی از پیش مادرشوه ...

ایشالا قسمتت بشه از امام جواد بخواه

پسرم ❤❤😍😍😘😘