دوستان به نیت حاجت روایی کاربری @ddddd444 این ختم صلوات رو قرار دادم ..هر عزیزی با فرستادن صلوات و اعلام در این تاپیک در این ثوابها شریک خواهند شد هدایای معنوی من به نیابت همه دوستان از طرف همه افراد شرکت کننده:
۱یک زیارت عاشورای کامل تقدیم شهدا ۲ تقدیم سه هزار صلوات به این دو شهید ۳ سیصد آیت الکرسی تقدیم امام زمان به نیابت این دو شهید و برای حاجت روایی شما عزیزان
( مهلت اعلام صلوات ها تا ظهر روز جمعه هست ساعت 12 )
من در پایان تاپیک (فردا) هدایای معنوی رو اضافه میکنم و همینجا اعلام خواهم کرد.
🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘 همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨ خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔. درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳. 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋 💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙. 😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩🎓 🙄🤐😥☹️🤕🥴😕 🥰99/2/27🤗💚💙💕😍 🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋 🕋الهیییییی به امید تو🕋.